Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim E- okul girişi nasıl yapılır? E- okul girişi hakkında merak edilenler

        2019-2020 Eğitim öğretim yılı kasım ayı tatilinin yaklaşmasıyla öğrenciler ve veliler notların, devamsızlıkların son durumunu merak ediyor. E- okul içerisinde barındırdığı not bilgisi, devamsızlık bilgisi, ders programı, sınav tarihleri, yazılıortalamaları, sınav bilgileri, yıl sonu notları sayesinde öğrenciler ve veliler mobil üzerinden rahatlıkla bu bilgilere erişebiliyor. Peki e- okula giriş nasıl yapılıyor? İşte e-okul girişi hakkında merak edilenler haberimizde...

        E- okul kısa ön bilgi;

        E- okul veli bilgilendirme sistemi 2007 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kuruldu. E- okul veli bilgilendirme sisteminin uygulaması dabulunmakta bu sayede veliler, öğrencilerin anlık olarak veya diledikleri zaman takip edebiliyorlar.

        REKLAM

        E- okula nasıl giriş yapılır?

        E- okula giriş yaptıktan sonra ne yapmam gerekir?

        Girişinizi başarılı bir şekilde yaptıktan sonra e- okul içerisinde bulunan not bilgisi, devamsızlık bilgisi, ders programı, sınav tarihleri, yazılıortalamaları, sınav bilgileri, yıl sonu notları vb.. seçeneklerden birini tıklayarak öğrenci okulhakkında öğrenmeniz gereken tüm bilgilere erişebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa