Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Mary Kennedy ölü buludu | Dış Haberler

        Kennedy ailesi ABD'nin en güçlü ve itibarlı ailelerinden biri. Ancak nesillerdir aile fertlerinin başına gelen trajik olaylar Kennedy ailesi üzerinde bir lanet olduğu söylentilerine neden oldu.

        Ailenin başına gelen son trajedi eski ABD Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni olan Robert F. Kennedy Jr.'ın ayrı yaşadığı karısı Mary Kennedy'nin ölü bulunması oldu.

        Mary Kennedy'nin avukatı Kerry Lawrance, 52 yaşındaki müvekkilinin ölüm nedenini bilmediğini söyledi. Polis, New York kentinin kuzeyindeki Robert F. Kennedy Jr.'ın mülkünde bir ceset bulunduğunu doğruladı. Mary Kennedy'in uyuşturucu ve alkol sorunlarıyla mücadele ettiği bildirildi.

        KANNEDY AİLESİNİN LANETİ

        Kennedy ailesinin başına gelen trajik olaylar, ailenin büyük oğlu Joe'nun 1944'te, 29 29 yaşında bir bombardıman uçağının patlamasıyla başladı. Aynı yıl içinde ailenin kızı Kathleen’nin aristokrat kocası öldürüldü. Dört yıl sonra, bu kez , 1948’de bir uçak kazasının kurbanı oldu.

        SUİKASTLER

        Ailenin başına gelen en büyük trajedi, ABD Başkanı olan, ailenin ikinci oğlu John F. Kennedy'nin, başkan olmasından 3 yıl sonra bir suikaste kurban gitmesi oldu. Ağabeyinin yolundan giden ve ABD başkanı olması beklenen

        Robert Kennedy de, 1968’de politik kampanyasını sırasında düzenlenen bir suikast sonucu hayatını kaybetti.

        Son olarak 1999'da John F. Kennedy'nin oğlu John Kennedy Junior'ın hâlâ açıklanamayan bir uçak kazasında hayatını kaybetmesi, laneti tekrar gündeme getirmişti.

        HABERTURK.COM VE AJANSLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa