Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Ribery’li skandalda son perde

        Geçen hafta, Zahia D. adlı bir Fransız kadın, 16 yaşındayken Fransız Milli Takımı’nın futbolcuları Sidney Govou, Franck Ribery ve Karim Benzama’yla para karşılığı ilişkiye girdiğini söylemiş, bunun üzerine Fransız adli makamları soruşturma başlatmıştı.

        Fransız Milli Takımı’nın futbolcularının adının karıştığı fuhuş skandalında, Paris’in sekizinci bölgesinde bulunan Zaman Café önemli bir yere sahip. Zahian D.’nin de aralarında bulunduğu kadınların bu kafeyi fuhuş amaçlı kullandığı iddia ediliyordu.

        Sonunda, skandalda muhabbet tellalı olarak adı geçen Zaman Cafe’nin patronu bazı itiraflarda bulundu. Polis tarafından tutuklanan patron, mekânına fahişelerin geldiğini ve onlardan oraya girmeleri karşılığında para aldığını söyledi. Ayrıca kadınlar, müşteri çekmek için içki ücretlerinde indirim alıyor ve bazı ilişkiler de mekânın tuvaletinde gerçekleşiyordu.

        Lübnan doğumlu 27 yaşındaki Ferhat isimli patron, bir çalışanının kafesinde kokainle yakalandığını da kabul etti. Zaman Cafe, bu iki nedenle 19 Nisan’dan bu yana, bir yıl kapatılma talebiyle açılan bir davada yargılanıyor. 2009 Martı ve 2010 Şubatı’nda da dokuz gün kapatma cezası alan kafe, ayrıca başka bir davada da üç kişiyi izinsiz çalıştırmaktan yargılanıyor.

        HABERTURK.COM

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa