Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Paskalya tatiline çıkan Almanya Başbakanı Angela Merkel, eşi Joachim Sauer ile İtalya’nın güneyinde, Napoli’nin güneybatısında kalan Ischia Adası’nda

        HT GAZETE

        UKRAYNA krizi, Yunanistan zirvesinin ardından Paskalya tatiline çıkan Almanya Başbakanı Angela Merkel (60), eşi Joachim Sauer (65) ile İtalya’nın güneyinde, Napoli’nin güneybatısında kalan Ischia Adası’nda yorgunluğunu atıyor. Çift 15 yıldır Paskalya tatillerini burada geçiriyor. Üzerinde yürüyüş pantolonu, spor ayakkabı olan ve üzerinde kocaman Boss (Patron) yazan spor bir şapka takan Merkel, eşi ile birlikte yürüyüş yaptı. Alman Bild Gazetesi, “Merkel tatilde bile kocasının patronu gibi” başlığını atarak yürüyüşü de Angela Merkel’in yönettiğini vurguladı ve Boss markalı şapkasına da gönderme yaptı.

        GÜNLÜĞÜ 150 EURO

        Omzuna astığı çantasıyla Kutsal Melek Kalesi’nin merdivenlerinden çıkan Merkel, çok sportmen görünüyordu. Cumartesi günü Almanya’dan Napoli’ye giden çift, daha sonra Ischia Adası’na geçti. Günlüğü 150 Euro olan 4 yıldızlı Miramare Hoteli’nde kalan Merkel ve Sauer, hoteldeki termal sulardan da faydalanıyor. Cumartesi gününe kadar tatiline devam edecek olan Merkel, pazar günü Hannover Fuarı’nı açacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa