Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İsrail'in Gazze saldırılarında ölü sayısı 600'ü geçti. Gazze'ye saldırılarını 8 Temmuz'dan bu yana aralıksız sürdüren İsrail 635 kişiyi öldürdü. Ayrım gözetmeksizin saldırılarını yoğunlaştıran İsrail, hastane ve camileri de hedef alıyor.

İsrail'in Gazze'ye yönelik kara saldırısı ve bombardıman devam ediyor. 8 Temmuz'dan bu yana süren saldırılarda ölen Filistinli sayısı 635'e, yaralı Filistinli sayısıysa 4 bine yükseldi. Ölen Filistinliler arasında en az 162 çocuk bulunuyor.

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in, Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda bugün ölenlerin sayısının 75'e ulaştığını söyledi.

İsrail, Gazze’nin Şeyh Rıdvan bölgesinde eski başbakan yardımcısı Ziyad Zaza’ya ait bir evi de bombaladı. İsrail ordusu pazar günü sokak ortasında sivilleri katlettiği Şecaiyye'deki bombardıman da sürdürüyor. Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde İsrail uçakları bir camiyi hedef aldı. Saldırıda cami büyük hasar gördü. Gazze'de diğer iki cami de İsrail ordusunun hedefi oldu.

İsrailli üst düzey bir hükümet yetkilisi İsrail'in tüm tünelleri yok etmeden saldırılarını durdurmayacağını söyledi.

Read more!
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ