Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır’ın Lice ilçe Belediyesi tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla dolu dolu sürecek etkinlikler düzenlenecek.

        Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik talimatları ile Lice ilçesinde çeşitli etkinlikler tertiplendi. İlçede düzenlenecek olan etkinliklerle hain darbe girişimine karşılık milletin gösterdiği kahramanlıkların anlatılacağı ve bu kahramanlıkların unutturulmaması hedefleniyor.

        15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi ve milletin destansı direnişini unutturmamak adına yapılacak etkinliklerin Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilan edilen 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Lice Belediye Başkanlığı bahçesinde düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında 15 Temmuz darbe girişimi temalı resim, şiir, kompozisyon yarışması, fidan dikimi, 15 Temmuz fotoğraf sergisi, yemek ikramı ve 15 Temmuz belgesel gösterimi yer alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa