Diyarbakır'da kaçakçılık operasyonlarında 65 şüpheli yakalandı
Diyarbakır'da geçen hafta düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 65 şüpheli yakalandı.
Diyarbakır'da geçen hafta düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 65 şüpheli yakalandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordinesinde, il ve ilçelerde "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu"na muhalefet kapsamında ülkeye kaçak yollarla sokulan malzemelerin ticaretini yapan ve nakleden kişilere yönelik 8-14 Eylül tarihleri arasında 51 operasyon düzenlendi.
Operasyonlarda, 10 bin 428 paket gümrük kaçağı sigara, 736 elektronik sigara, 12 cep telefonu, 45 muhtelif elektronik eşya, 6 tablet, 22 termos, 3 kilogram tütün, 320 paket ısıtılmış tütün ve 650 puro ele geçirildi.
Gözaltına alınan 65 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Diyarbakır
Nöbetçi Eczaneler