Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul, 122. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş, yeni bölüm ne zaman?

        Diriliş Eruğrul 5. sezonda 122. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda, "Obamı, Söğüt'ü Moğollara, bitmiş tükenmiş Selçuklu'ya rağmen ayakta tutmaya çalışırken esas mesele babalık mı ana. diyen Ertuğrul Bey evleniyor. Diriliş Ertuğrul, yenilenen plato ve dizinin ekibine dahil olan sürpriz isimlerle 122. bölümle karşımıza çıkacak.Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, diziye dair tüm detaylar...

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Bu sene de TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri izleyiciyle buluşacak olan Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Diriliş Ertuğrul, 122. yeni bölümü ile 7 Kasım Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak.

        REKLAM

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 122. BÖLÜM FRAGMANI

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI

        DİZİNİN YAPIMCISI BOZDAĞ DUYURDU!

        Diriliş Ertuğrul yeni sezonun ne zaman başlayacağına dair iddialar devam ederken, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından duyurdu.

        Mehmet Bozdağ'ın yaptığı duyuruda: "Ertuğrul ve Kayılar'ın cihangir bir devletin tohumlarını atacağı kutlu cenk başlıyor! Diriliş "Ertuğrul" yeni sezon ilk bölümüyle 7 Kasım'da #TRT1'de." ifadelerini kullandı.

        OYUNCU KADROSU YENİLENDİ!

        Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonda oyuncu kadrosunda büyük değişikliğe gidildi. Dizinin kadrosuna başarılı oyuncularİlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil katıldı.

        DİZİNİN OYUNCULARI

        Oyuncular:Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul), Hande Soral, Hülya Darcan, İlker Aksum, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah (Hafsa Hatun), Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Osman Soykut, Lebip Gökhan, Erden Alkan, Kürşat Alnıaçık, Cem Uçar, Gülçin Santırcıoğlu, Osman Albayrak, Elif Sümbül Sert, Cenk Kangöz, Fırat Topkorur, Gülsim İlhan Ali, Sedef Şahin, Batuhan Karacakaya, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa