Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Dilan Çiçek Deniz, Victoria's Secret seçmelerine katılan ilk Türk oldu! - Magazin haberleri

        Güzel oyuncu, bütün dünyadan yüzlerce modelin katıldığı seçmelerden çok az kişi arasından New York’a davet edilerek cast direktörü ile görüşmeye gitti.

        VİCTORIA’S SECRET’IN İLK TÜRK MELEK ADAYI

        Seçmeler sırasında New York basınının yoğun ilgi gösterdiği Dilan Çiçek Deniz, bu görüşme sonrasında yapılacak değerlendirme neticesinde olumlu sonuç olur ise tüm dünyada yılbaşı gecesi yayınlanan ‘Victoria’s Secret Moda Şovu’ defilesinde dünyaca ünlü modeller ile yürüyecek ilk Türk Victoria’s Secret meleği olacak.

        "ÇOK HEYECANLIYIM"

        REKLAM

        2014 yılında Miss Universe Turkey seçildikten sonra modellik yapmayan ve oyunculuk kariyerine yoğunlaşan Dilan Çiçek Deniz seçmelere davet edilen ilk Türk oldu.

        Deniz “Eğer defilede yer alma fırsatı yakalarsam yurtdışında oyunculuk kariyerime adım atmam için çok önemli bir şans olacak, bu yüzden çok heyecanlıyım. Çok önemli kişiler ile tanıştım” dedi.

        DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

        Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'ta dünyaya gelmiştir. Lise eğitim hayatı boyunca 3 sene tiyatro eğitimi alan Dilan Çiçek Deniz, liseler arası Tiyatro Yarışması'nda oyunculuk ödülü kazanmıştır.

        Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği okurken vazgeçip Edebiyat bölümüne geçiş yapmış ve 15 yaşındayken Güneşi Annem Sandım adlı bir şiir kitabı çıkarmıştır.

        Tiyatro ve oyunculuktan hariç olarak bir süre modellik de yapmış ve 2014 Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olmuştur.

        Ardından 2015 yılında Miami'de organize edilen Kainat Güzellik Yarışması'na katılarak Türkiye'yi temsil etmiştir.

        REKLAM

        Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Ebru karakteriyle ilk defa 2015'te oyunculuğa adım atan Dilan Çiçek Deniz, Bensu Soral, Büşra Develi ve Burak Deniz gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Fakat dizi fazla rağbet görmeyince 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonunda final yaparak ekranlara veda etmiştir.

        2015'te ekranlara gelmeye başlayan Güneşin Kızları adlı dizide Elif karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, Bodrum Masalı adlı dizide Su Ergüven karakteriyle başrol oynamıştı.

        2016 yılında gösterdiği oyunculuk performansıyla Pantene Altın Kelebek ödüllerinde yıldızı parlayan ödülünü kazanmıştır.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa