Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Thor Saevarsson ile görüntülendi: Özür dileriz, acelemiz var - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz gün İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson ile Ulus'taki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Dışarıda kendisini bekleyen basın mensuplarının olduğunu öğrenen Deniz, otomobilini kapının önüne yanaştırttı.

        • 2

          "ÇOK ACELEMİZ VAR"

          26 yaşındaki oyuncu, çıkışta "Kusura bakmayın çok acelemiz var, yetişmemiz gereken yerler var. Çok yakında bir kaç projem var açıklarım zaten... Özür dilerim, gitmemiz lazım." ifadelerini kullanarak, gazetecilerden müsaade istedi.

        • 3

          SEVİLİSİNİ AİLESİYLE TANIŞTIRACAK

          Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz haftalarda da sevgilisiyle birlikte Etiler'de objektiflere yansımıştı. Muhabirlerle sohbet eden Deniz, ilişkisinin güzel gittiğini söylemişti. Ünlü oyuncu, ayrıca, sevgilisini ailesi ile tanıştıracağını da sözlerine eklemişti.

        • 4

          SÜRPRİZ AŞK

          Dilan Çiçek Deniz, yaklaşık 8 ay birliktelik yaşadığı Alihan Aloğlu ile ayrılık kararı almıştı. Biten ilişkisinin ardından ünlü oyuncunun, Thor Saevarsson ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

        • 5

          Bir derginin özel davetlisi olarak soluğu Bodrum'da alan çift, öpüşürken görüntülenmişti.

        • 6

          Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz ay da sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte kaldıkları otelin plajında objektiflere takılmıştı.

        • 7

          Bir süre sevgilisiyle denizde yüzen ünlü oyuncu, daha sonra güneşlenmek için şezlonguna doğru ilerlemişti. Denizden sevgilisinden önce çıkan oyuncunun o esnada Thor Saevarsson'a aşk dolu bakışı dikkat çekmişti.

        • 8

          ÜÇ ÇOCUK BABASI

          Öte yandan 37 yaşındaki İzlandalı yönetmenin ayrıldığı eşinden üç çocuğu var. Saevarsson, hem reklam filmi çalışmaları hem de Dilan Çiçek Deniz’le görüşmek için son dönemde sık sık Türkiye’ye geliyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa