Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Bilişim Dijital dönüşüm Nesnelerin İnterneti ile hızlanacak - Teknoloji Haberleri

        "Dijital Deneyimi Keşfet" temasıyla Almanya merkezli bilişim şirketi Software AG tarafından düzenlenen Innovation Tour etkinliklerinin İstanbul ayağında, işini dijitale taşımak isteyen profesyonellerin deneyimleri paylaşıldı.

        Açılış konuşmalarını Software AG Türkiye Genel Müdürü Ebru Kılıç Eker ve Software AG Orta Doğu & Türkiye Başkan Yardımcısı Ahmad Salama’nın yaptığı Innovation Tour 2018 İstanbul etkinliğinde, kurumlar için uygulamaya alınacak bir dijital dönüşümün beş temel aşamadan oluşması gerektiği tavsiyesi paylaşıldı.

        Etkinlikte masaya yatırılan bu aşamalar ise şöyle sıralandı: Müşteri deneyimi yaratmak,veriden faydalanmak, dijitel dönüşüme uygun bir mimari yapı oluşturmak, Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisinden faydalanarak fiziksel ve dijital dünyaları birbirine bağlamak ve bir CIO (bilgi sistemleri grubu başkanı) kılavuzluğunda hareket etmek.

        REKLAM

        ‘NASIL SEYAHAT ETTİĞİMİZ BİLE DEĞİŞİYOR’

        "Ölçeklenebilir dijital değer nasıl yaratılır?" başlıklı bir konuşma gerçekleştiren Software AG Endüstri Çözümleri Başkan Yardımcısı Sven Roeleven, IoT projelerinin başarıya ulaşması için dönüşümün küçük bir iş birimiyle başlaması gerektiğine dikkat çekti.

        Siemens Türkiye Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Pazarlama Müdürü Derya İren, “Dijitalizasyon kavramı günümüzde dünyayı kasıp kavuruyor. Her alanda bunun etkilerini hissediyor ve bilfiil içerisinde yaşıyoruz. Yaşam şekillerimiz, nasıl iletişim kurduğumuz, nasıl seyahat ettiğimiz, nasıl iş yaptığımız, nasıl karar aldığımız... Aslında bunların tümü değişiyor” diye konuştu.

        Consulta Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emre Burçkin ise "Kriz Yönetimini Fırsata Çevirmek" başlıklı konuşmasında, “Kriz yaşayan şirketlerin katma değeri düşük işlerden çıkarak, iş performansını gözden geçirmesi gerekiyor” dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa