Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Sarayköy ve Acıpayam ilçelerinde meydana gelen samanlık ve odunluk yangını itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

        Edinilen bilgiye göre, ilk yangın Sarayköy ilçesi Acısu Mahallesi’nde meydana geldi. Bir vatandaşa ait olan ve odunluk olarak kullanılan yerden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını büyümeden ve çevresine sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü.

        Bir diğer yangın ise Acıpayam ilçesinde Kurtlar Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalledeki samanlıklardan birinden dumanlar yükselmesi üzerine yangına çevre sakinleri kovalar ve hortumlarla müdahalede bulunduktan sonra hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek yaklaşık 15 dakikada kontrol altına aldı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca gerek karayollarında meydana gelen kazalara gerekse de kent genelinde yaşanan yangınlara zamanında ve hızlı bir şekilde müdahalede bulunarak yoğun bir mesai harcadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa