Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın: Onlar konuştukça ben yapmaya devam edeceğim! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Popçu Demet Akalın, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Kızı Hira ile birlikte bir mekanda yemek yiyen Akalın, kucağındaki köpeği bir an olsun yere indirmedi.

        • 2

          "KIZIMLA YEMEĞE ÇIKMAK İSTEDİM"

          Muhabirlerin sorularını yanıtlayan 49 yaşındaki şarkıcı, "Malum pazartesi (bugün) okullar başlıyor. Kızımla beraber bir yemeğe çıkmak istedim." dedi.

        • 3

          Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptıran Akalın, daha sonra kendisini sosyal medyadan "Reklam yapıyor!" diye eleştirenlere karşı sessizliğini bozdu.

        • 4

          "KONUŞAN İSTEDİĞİ KADAR KONUŞABİLİR!"

          Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili, "Konuşan istediği kadar konuşabilir, onlar konuştukça yaptıklarıma yenisi eklenecek. Onlar yolunda, ben yolumda devam edeceğim." dedi.

        • 5

          EV YAPTIRMA SÖZÜ VERMİŞTİ

          'Türkiye'nin en büyük orman yangını' olarak tarihe geçen 10 günde söndürülebilen yangında 75 bin hektar alan zarar gördü, 2 binin üzerinde ev ve iş yeri yanmıştı. Yangından etkilenen 45 mahallede 160 aile için konteyner kurulmuştu. Hasar tespit çalışmalarında bin 352'si ağır hasarlı olmak üzere 2 bin 164 binanın zarar gördüğü tespit edilmişti.

          Manavgat'ın Karaöz Mahallesi'nde kızıyla birlikte yaşayan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu'nun yanan evinin önüne attığı yatakta uyuduğu sırada çekilen fotoğrafı, sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşılmştı.

          Fotoğrafı gören şarkıcı Demet Akalın, Öksüzoğlu için ev yaptırma sözü vermişti. Öksüzoğlu'nun kızı Makbule Öksüzoğlu'na ait 480 metrekarelik arsa üzerine yaklaşık 29 gün önce 80 metrekarelik 3+1 prefabrik ev yapımına başlanmıştı. Mutfak dolaplarının da takılması ile birlikte evin tamamen bitirileceği belirtilmişti.

        • 6

          "YAPTIĞI İYİLİĞİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ"

          Evin çevre düzenlemesini yapan Öksüzoğlu'nun torunu Mehmet Ali Öksüzoğlu, Akalın'a teşekkür ederek şunları söylemişti:

          "Annemler ile altlı-üstlü aynı binada oturuyordum. Yangında evimiz tamamen yandı. Allah, Demet Akalın'dan razı olsun. Yangında tamamen yok olan ve şimdi yıkılan evimizin yerine Demet Hanım, buraya prefabrik bir ev yaptırdı. Ev bitti, sayılır. Sadece mutfak dolaplarının gelmesini bekliyoruz. Onlar da gelip takılınca ev tamamlanmış olacak. Demet Hanım, evin eşyalarını da alacağını söyledi. Evin girişine 'Demet Akalın Sevgi Evi' diye plaket yaptırıp asacağız. Yaptığı bu iyiliği sürekli hatırlayacağız, hiç unutmayacağız.

        • 7

          "ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN"

          Öksüzoğlu'nun kızı Makbule Öksüzoğlu (57) ise, "Demet Hanım'ın yaptırdığı evi gördüm, bize yeter. Tavuk kümesi de olsa, Allah bin kere razı olsun. Kafamızı sokacak bir deliğimiz olacak. Ona çok teşekkür ediyorum, minnettarım. Kaza bela görmesin, ne muradı varsa ersin." demişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa