Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cumhuriyet gazetesi davasında 'tutukluluğa devam' kararı

        Cumhuriyet gazetesi davasında duruşma savcısı, tutukluluk halinin devamını istedi. Habertürk Haber Merkezi'nden Serdar Kulaksız'ın aktardığına göre savcı, avukat Akın Atalay, genel yayın yönetmeni Murat Sabuncu, muhabir Ahmet Şık, muhasebe çalışanı Emre İper ve 'JeansBiri' rumuzlu Twitter kullanıcısı Ahmet Kemal Aydoğdu’nun tutukluluk halinin devamına kararı verilmesini talep etti.

        ARA KARAR AÇIKLANDI

        Cumhuriyet Gazetesi yazar ve yöneticilerinin de arasında bulunduğu 20 sanıklı davada Akın Atalay, Ahmet Şık, Murat Sabuncu, Emre İper ile Ahmet Kemal Aydoğdu'nun tutukluluğunun devamına karar verildi.

        İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi 4'üncü celsesi görülen duruşmada, tutuklu sanıklar Akın Atalay, Murat Sabuncu, Ahmet Şık, Ahmet Kemal Aydoğdu ve Yusuf Emre İper hazır bulundu.

        REKLAM

        Tutuksuz sanıklar Hikmet Çetinkaya, Orhan Erinç'in de hazır bulunduğu duruşmayı, CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Barış Yarkadaş, Ali Şeker, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, yazar Oya Baydar, oyuncu Menderes Samancılar, Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ile çok sayıda yabancı basın mensubu da izledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa