Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Elazığ'da önemli mesajlar

        İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları...

        Elazığ'da 31 Mart'ta 4'lü yalan çetesine dürüstlük dersi vermeye hazırlanan gakgoşlar var. Bu meydanda yalan yok, iftira yok. Bu meydanda sadece aşk var, dürüstlük, nezaket var. Bu millette zillet yok sadece beka var. Bu meydanda bölücüleri demir yumruk olup ezenlervar.

        Dün dünya kadınlar günüydü. Bizim için dünya kadınlar günü sadece bir gün değildir. Bu batının anlayışıdır. Ana her günvar mı? Var. Ana varsa insan var. 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır'

        Elazığlı kardeşlerim önce memleket, demokrasi ve istikrar dedi. Elazığ'a layık olacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel vatanı yeni başarılara yeni zaferlere taşıyacağız. Bir kez daha sizlerden destek istiyorum. Elazığ'ın 31 Mart'ta bir kez daha sandıkta istikrar sürsün demesini istiyorum.

        REKLAM

        BU MİLLET 6-7 PARTİ DEĞİŞTİREN FIRILDAKLARI GÖRDÜ

        Siyaset özünde bir yarıştır. Rekabettir, mücadeledir. Siyaset bileğinin gücüyle değil, sözün gücüyle kalpleri kazanmaktır. Siyaset insanlarıortak idealler temelinde bir araya getirmektir. Birbirine kırdırma aracı değildir. PKK'nin desteklediği HDP gibi... Onlar bu millete ihanet içindedir. Her kim miting meydanlarını iftira kürsüsüne çeviriyorsa o siyaseti lekeler. Bu millet CHP'nin Güneş Motel rezaletini, 6-7 parti değiştiren fırıldakları görmüştür. Seçim sandığı önüne gelince bu millet yalancıya dersini verir. Tarihimiz çapsızlarla doludur. Tarihimiz projeleriyle değil laf cambazlıklarıyla halkın gönlüne girmeye çalışan kifayetsizlerle doludur. Bu 40 yıllık siyaset hayatı içinde her türlüsünü gördük. Darbecilere direnenleri de tankların arasından sıvışanları da gördük.

        BİZE ÖMÜR BİÇENLERİ HEZİMETE UĞRATTIK

        Açtığım davaları kazanıyorum. Man adası diye bir şey tutturdu. Ondan da 2,5 milyon kazandık. O parayı aldığımda onu Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceğim. Hiç olmazsa Kılıçdaroğlu'nun da bir faydası olur. Milletimizin desteğiyle bu tiplerin hepsini son 17 senede 14 kez sandığa gömdük. Ne dediler 'Muhtar bile olamaz.' Bize ömür biçenleri hezimete uğrattık. Allah'ın izniyle sandığa gömdük. Bu millet hakarete, yalana asla izin vermez. Benim milletim esere projeye oy verir.

        ONUNLA HEMEN HESAPLAŞACAĞIZ

        CHP Genel Başkanı'nın akşam başka gündüz başka yalanlarıyla uğraşmaktan bıktık. Bay Kemal'inyalan furyasına diğer ortakları da katıldı. Sürekli iftira atıyorlar. Dağdan aracılarla direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil'in mızıkacıları bize saldırıyor. Şaka bahanesiyle önlerine çıkan herkesi terörist damgası vurmaya, terörist demeye devam edecekler. İnşallah aynı hataya burada da düşmezler.

        BUNUN ADI ŞAKA DEĞİL, HADSİZLİKTİR

        Eğlence olsun diye terörist denmez. Bunun adı şaka değil, komiklik değil... Olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. Mahkemede hesaplaşacağız. Fakat hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onun hesabı ağır olacak.

        Muhalefetin seviyesi çapı bu. bunlardan ne köy olun ne kasaba. Bunların tek hedefi koltuklarını korumak.

        ERDOĞAN'IN HALKINA 'TERÖRİST' DEDİĞİNİ İSPATLAYAMAZSIN

        Sen Erdoğan'ın ağzından halkına 'terörist' dediğini ispatlayamazsın. Ödeyeceksin. Ortağın hesabını ödüyor. Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Aynı yola sen de düşebilirsin. Bu ülkenin cumhurbaşkanına iftira atamazsın. Türkiye yol geçen hanı değildir. Bir hukuk devletidir. Sürekli bizi dillerine doluyorlar. CHP'ye sözde İYİ Parti'ye gönül vermiş kardeşlerime gerçekleri anlatmıyorlar. Kardeşlerim bu çapsızlar hangi iftirayı atarsa atmaz bizim gündemimiz millet, hedefimiz hizmet...

        Önümüzdeki birkaç yıl içinde toplamda 2250 kişi kapasiteli 6 yeni yurt açacağız. Yakında millet bahçesi yapımına başlıyoruz.ElazığŞehir Hastanemizi hizmetinize sunduk.

        Mardin'e hızlı trenden bahsettim. Benden sonra şu Kürdistan'dan bahseden terbiyesiz var ya, 'Buraya hızlı tren yapacakmış, ne gerek var hızlı trene' diyor. Hızlı tren benim Kürt kardeşime çok mu? Niye hızlı trene binmesin.

        AKŞENER'DEN ERDOĞAN'IN SÖZLERİNE YANIT

        İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

        ERDOĞAN'A İYİ PARTİ'DEN AKŞENER AÇIKLAMASI

        İYİ Parti Başkanlık Divanı'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine yönelik olarak bir açıklama yapıldı.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi

        Biz, İYİ Parti Başkanlık Divanı üyeleri olarak, en başta ilan etmek isteriz ki;

        Türkiye Cumhuriyeti devletinde Bakanlık, Milli iradenin tecelligahı Büyük Millet Meclisi’nde Başkanvekilliği yapmış, İYİ Parti Genel Başkanı, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i, Cumhurbaşkanlığı gücü ve imkanlarının ardına sığınarak tehdit etmek, kimsenin haddi değildir. Sayın Genel Başkanımız, aziz Türk Milleti’nin evlatlarının ‘Terörist’likle itham edilmesine sessiz kalmamış, ve hakkı haykırarak, itham sahiplerini uyarmıştır. Biliyoruz ki, milletimize edilen bu hakaret ilk değil.

        Balyoz kumpasıyla Türk subayını, Ergenekon kumpasıyla Türk polisini, akademisyenleri, işadamlarını, gazetecileri, hukukçuları terörist ilan eden de sayın Recep Tayyip Erdoğan’dı. Terör örgütüyle kurduğu pazarlık masalarında, “Ne Mutlu Türküm Diyene” diye haykıranları terörist ilan eden de Recep Tayyip Erdoğan’dı. Bugün de, iflas eden tarım politikalarının, ekonomi politikalarının bir sonucu olarak ortaya çıkan zamları “Gıda terörü” diye tarifleyerek, çiftçimizi, esnafımızı, marketçimizi, bakkallarımızı terörist ilan eden de Recep Tayyip Erdoğan. İktidar partilerine oy vermeyenleri, olmayan bir ittifak üzerinden, terörle işbirliği yapmakla itham ederek, terörist ilan eden de Recep Tayyip Erdoğan. Türkiye’nin İYİ insanları, aziz milletimize yapılan bu hakarete sessiz kalmadı. Genel Başkanımızın haykırdığı da, bu hakikattir. Kendi beceriksizliklerini görmeyip, ortaya çıkan tablo yüzünden, Milletimizin saygıdeğer evlatlarını terörist ilan edenler şunu bilmelidir ki; Hakikati haykıran bir sesi, ‘Hapishanelerle’ tehdit etmek, ancak darbecilerin yapabileceği bir iştir. Sayın Cumhurbaşkanı, geçmiste bu darbeci aklın mağdurlarındandı. Ancak görüyoruz ki, mağduriyet gitmiş, artık 28 Şubat’ın o darbeci akıllarının taklidine başlanmış.

        Sayın Cumhurbaşkanı, 22 yıl sonra, daha iki gün önce Siirt’te, aynı meydanda, cezaevine girmesine yol açan şiiri okuyordu. Bunu yaptığının ertesi günü, ancak 28 Şubatçıların yapabileceği gibi, siyasete ayar vermeye kalkan bir tehdit dili kullanması, Türk demokrasisi açısından tarihi bir lekedir. Bu leke bizzat sayın Cumhurbaşkanı tarafından temizlenmelidir.

        Millet vicdanı, siyasi değerler ve demokratik erdem bunu gerektirir. Bu vicdanı, bu değerleri, bu erdemi taşıyamayanlara, aziz milletimiz gerekli cevabı verecektir. Genel Başkanımızın, milletimizin haysiyetine uzanan dil karşısındaki tavrını ayakta alkışlıyor ve açıkça ilan ediyoruz; Birimiz hepimiz, hepimiz Meral Akşener’iz"

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa