Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Cristiano Ronaldo krizi: Manchester United açıkladı - Futbol Haberleri - Futbol Haberleri

        Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi alevlenerek büyüyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılamadığını öne sürerek takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo yaz aylarında Manchester United'da kalmış ancak 11'deki yerini kaybetmişti.

        Hafta içindeki Tottenham karşılaşmasında süre alamamasına tepki gösteren Portekizli maç bitiminde soyunma odasına uğramadan stadı terk ederken Manchester United da konuya dair bir açıklama yaptı.

        Manchester United bir açıklama yayınladı ve "Cristiano Ronaldo, Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak. Onun haricindeki tüm takım, tüm odağıyla sıradaki maçımıza hazırlanmaya devam edecek" ifadelerine yer verdi.

        Teknik direktör Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United'da ilk 11'e girmekte zorlanan Ronaldo, takımının Premier Lig'de çıktığı 10 karşılaşmanın 8'inde oynadı ve yalnızca 2'sinde ilk 11'de yer aldı.

        RONALDO'DAN AÇIKLAMA

        Cristiano Ronaldo da konuya dair bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

        "Kariyerim boyunca her zaman yaptığım gibi, meslektaşlarıma, rakiplerime ve antrenörlerime karşı saygılı bir şekilde yaşamaya ve oynamaya çalışıyorum. Bu değişmedi, ben değişmedim. Temsil ettiğim tüm takımlarda gençlere örnek olmaya çalıştım. Ne yazık ki bu her zaman mümkün olmuyor ve anın sıcaklığıyla en iyi örneği gösteremiyoruz. Şu anda çalışmaya devam etmem, takım arkadaşlarımı desteklemem ve her maça hazır olmam gerektiğini hissediyorum"

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa