Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum'da okul müdürü ve okul görevlisini zincirle darbettikten sonra kaçan öğrenci velisi ve yakını için yurt dışı çıkış yasağı konulduğu bildirildi.

        Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, yaptığı yazılı açıklamada, Başöğretmen Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hacı Ömer Atılgan ile hizmetli olarak görev yapan Mehmet Öztürk'e yönelik kasten yaralama iddiasıyla yabancı uyruklu D.H.H. ile A.A.M.M'nin yakalanması için çalışma başlatıldığını belirtti.

        Başsavcılık olarak hazırlık soruşturması başlattıklarını ifade eden Bektaş, "Tüm deliller toplanmış, şüpheliler hakkında yakalama emri çıkarılmış, yurt dışı çıkış yasağı konularak soruşturma işlemlerine devam edilmekte olup, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. 9 Haziran'da olaya karıştığı gerekçesiyle M.S.D.D. isimli yabancı uyruklu şahsın yakalandığı ancak yapılan teşhis işlemleri ile olay ile bağlantısı olmadığı tespit edilmesi üzerine serbest bırakıldığı, konunun hassasiyetine binaen Cumhuriyet Başsavcılığımızca yapılacak açıklamalar dışında çıkan haberlere itibar edilmemesi, yasal gereği doğrultusunda tüm soruşturma işlemleri ivedilikle yerine getirildiği hususu kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

        Gülabibey Mahallesi'ndeki Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu'nda 5 Haziran'da fenalaşan öğrencisi Suad Daed S'yi ambulans çağırarak hastaneye gönderen okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, öğrencinin durumuyla ilgili bilgi verdiği velisi ve yakını tarafından zincirlerle darbedilmiş, müdür ve okul görevlisi, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Kaçan zanlıların yakalanması için polis çalışma başlatmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa