Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ceyda Ateş-Buğra Toplusoy çiftinin kızları Talia 1 yaşında! - Magazin haberleri
        • 1

          Ceyda Ateş, 2018 yılında iş insanı Buğra Toplusoy ile Miami'de hayatını birleştirmişti. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çiftin kızları Talia ise geçtiğimiz yıl dünyaya gelmişti. Evlendikten sonra ekranlardan uzaklaşan Ateş, 1 yaşına basan kızının doğum günü için parti organize etti.

        • 2

          "KENDİ ELLERİMLE KÜÇÜK BİR ORGANİZASYON HAZIRLADIM"

          Evlerinin bahçesinde bir kutlama düzenleyen Ceyda Ateş, Talia'nın pastasını ise kendi elleriyle hazırlamayı ihmal etmedi. Aile arasında gerçekleşen partiden fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı.

          Kızı ve eşiyle birlikte objektif karşısına geçen oyuncu, o anları, "1 yaşa selam olsun... Talia Hanım... Kendi ellerimle küçük bir organizasyon yapmışım bence, sizce?" ifadelerini kullandı.

        • 3

          "NİCE SENELERİMİZE"

          32 yaşındaki Ateş, iki ay önce eşi ile evliliklerinin 3. yıl dönümünü sosyal medyadan kutlamıştı. Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ve kızıyla birlikte çekilen eski bir fotoğrafını Instagram'dan yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, 33 binden fazla beğeni alan gönderisine, "Nice senelerimize... Talia Hanım 1 aylık burada... 12/10/2018..." notunu düşmüştü.

        • 4

          "KENDİMİ ÇOK DAHA GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM"

          Eşi ile evlendikten sonra ABD'de yaşayan Ceyda Ateş, daha önce samimi açıklamalarda bulunmuştu. Oyuncu, "Anne olmakla birlikte hayatınız nasıl bir değişime uğradı?" sorusuna yanıt vermişti.

          Ceyda Ateş, "Önceliklerim ve hayattaki hedeflerim değişti. Kendimi çok daha olgun ve güçlü hissediyorum. Duygusal değişiklikler bekliyordum tabii ki ama böyle bir sevginin varlığından, kalbimin bu kadar büyüyebileceğinden haberdar değildim." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "SETLERE DÖNECEĞİM"

          Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Ceyda Ateş, kızı için dadı tutmadığını ve eşi Buğra Toplusoy ile birlikte baktıklarını da ifade etmişti.

          'Gurbet Kadını', 'Aşk Oyunu' ve 'Cennet Mahallesi' gibi dizilerde rol alan oyuncu, bir takipçisinin "Bebekten dolayı setlere uzun bir süre uzak mı kalacaksınız?" sorusuna "Hayır. Doğumdan kısa bir süre sonra döneceğim setlere" şeklinde yanıt vermişti.

        • 6

          "HER ŞEY KONTROL ALTINDA"

          İlk kez annelik heyecanı yaşayan Ateş, "Çok az kilo aldınız? Sağlığınız nasıl?" sorusunu ise şu şekilde cevaplamıştı:

          Hem benim, hem de bebişin sağlığı yerinde. Düşünülenin aksine az kilo almak hem bebek, hem anne için daha sağlıklı. Doktorum benim için 10, maksimum 12 kilo ile tamamlamamı söyledi. Her şey kontrol altında.

        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa