Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

SHOW TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak'ın üstlendiği 'Baba'nın başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş yer alıyor.

Read more!

'Baba'da 'Ceyhun Kömürcü' karakterine hayat veren Cem Uslu, Habertürk'e verdiği röportajda canlandırdığı karakteri ve ‘Baba’nın kariyerindeki yeri konusunda açıklamalarda bulundu.

Read more!

Uslu,"Baba’dan önce 4 sezon boyunca 'Çukur’da oynadım. 'Çukur', çok özel bir işti. Hâlâ da öyle... O denli sevilen, geniş kitlelerce kabul görmüş bir işte oynadıktan sonra neyin içinde yer alacağım benim için önemliydi. 'Baba', bu yüzden sevinerek dâhil olduğum bir iş oldu" diyor.

"CEYHUN' ENTERESAN BİR ADAM!"

'Baba'da 'Ceyhun Kömürcü' karakterine hayat veriyorsunuz. 'Ceyhun', nahif bir kişi olmasının yanında aynı zamanda da disiplinli ve kuralcı bir kişi… 'Ceyhun’un bir de diğer dizi karakterleri arasında çok farklı duran bir yeri var, sizce nasıl biri? Sizin de 'Ceyhun' ile benzer özellikleriniz var mı?

Çalışırken ben de disiplinliyimdir. Genel olarak da düzenli, titiz biriyim ama 'Ceyhun'unki neredeyse askeri bir disiplin. Saruhanlı Köşkü’nde bunu önce öğrenmiş, sonra da bunun uygulayıcısı olmuş. Şimdiyse Çöpköy’deki yeni hayatında o katı sınırlarının dışına çıkıyor, daha önce hayal bile edemeyeceği şeyleri deneyimliyor. Geçtiğimiz sezon sabit, katı biriyken bu sezon sınırlarını, yapabileceklerini, kendini keşfeden biri haline geldi. Bunu da genç yaşta yapmıyor. Bu açıdan çok cesur buluyorum ben 'Ceyhun’u. Bir de bu yeni deneyimleri eğlendiriyor onu... Sıklıkla şaşırıyor, hayrete düşüyor; hem şahit olduklarına hem de kendi tepkilerine... 'Vay be! Ne insanlar, ne hayatlar varmış!' dediği kadar, 'Vay be! Ben de böyle yapabiliyormuşum, böyle düşünebiliyormuşum!' da diyor sıklıkla. Çöpköy’deki insanlardan herhangi birini Saruhanlı Köşkü’nün bahçe kapısına bile yaklaştırmazdı 'Ceyhun...' Şimdiyse o insanların arasında yaşıyor, yaşadıkça da tanıyıp seviyor; hem onları hem kendini. Hatta bu sezonun 'Ceyhun'u, yaşamayı geçen sezonun 'Ceyhun’undan daha çok seviyor bile diyebilirim. Evet, nahif biri ama 'Vur, ensesine al lokmasını' da değil. Sözünü sakınmıyor; kimin, neyin yanında durduğunu gizlemiyor. Çöpköy’dekilerin ona 'Nazik' demesi hoşuna gidiyor; nazik olmak, nezaket sahibi olmak herkesin sahip olması gereken bir özellik çünkü ona göre... Enteresan bir adam! (Gülüyor.)

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ