Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Önde gelen yerli teknoloji firmalarından Casper 2024 yeniliklerini duyurduğu 'Tech Vision Day' etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinlikte bu yıl 15 yeni ürün ile Türkiye'de tanıtımlar gerçekleştireceğini açıklayan teknoloji firması, Excalibur, Nirvana ve VIA ailelerinin en yeni 3 üyesinin ilk gösterimini de burada gerçekleştirdi.

"33 YILLIK TECRÜBE"

Tech Vision Day etkinliğinde ana konuşmacı olarak yer alan Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Feray Karaman, uzun yıllardır çalıştıkları global iş ortaklarıyla olan güçlü bağları ile küresel pazarla etkileşim içinde kalarak, iş süreçlerini bu doğrultuda planladıklarını açıklayarak, “Casper, 33 senedir bilgisayar teknolojileri gibi global bir alanda, global know-how ile yerel işgücü ve üretimini birleştirerek dünya çapında istisnai bir örnek oluşturuyor. Her sene üzerine koyarak geliştirdiğimiz ürünler, global trendlerin üzerine Türk tüketicisinin beğenileri göz önünde bulundurularak özelleştiriliyor. 3 alt markamız olan Excalibur, Casper Nirvana ve Casper VIA ile Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük ediyoruz” açıklamasında bulundu.

AR-GE YATIRIMLARINI 2 KAT ARTIRACAK
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ