Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Adalı'yı çılgına çeviren hamle!

        Çarpışma 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanmasının ardından dizinin sevenleri ttarafından nelere olacağı merakla takip ediliyor. Veli ile Adalı'nın hesaplaşması gün geçtikçe daha fazla kızışırken Zeynep ise kızına kavuşmanın hesaplarını yapıyor. Zeynep'in kızını kurtarmak için canını tehlikeye atan Adalı'yı yeni bölümde neler bekliyor. İşte, Çarpışma 5. yeni bölüm fragmanı...

        ÇARPIŞMA 5. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

        Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelecek 5. bölümündeVeli’nin ateşiyle siper alanAdalı,Zeynep’i bulma umuduyla gözünü kırpmadan tehlike çemberinin içine girer.Veli’nin elinde rehin olanZeynepkorkusuzdur, asla geri adım atmaz ve kızını görmeyi başarır.Zeynepne pahasına olursa olsun kızını kurtarmaya kararlıdır.Veli, telefonlaAdalı’ya ulaşır veZeynep’le ilgili imalı sözler ederekAdalı’nın bam teline basar.Yakup;Belma,DemirveSelim’in yanlarına kadar gelip,Belma’ya kendisini hatırlatır.Yakup’un bu cüretkâr çıkışı karşısındaBelma’nın eli ayağı boşalır.

        REKLAM

        Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için gerekli adımları atar.Demir, Cemre’nin bu fikrine, onu şaşırtacak bir teklifle karşılık verir.Veli, Adalı’yı çılgına çevirecek, onu darmadağın edecek yeni bir hamle daha yapar.Veliaynı anlardaZeynep’i de kızının hayatı ile tehdit ederek, çok zor bir tercih yapmaya iter. Öfkesibüyüyen ve iyiden iyiye bilenenAdalıda,Veli’ye karşı bir oyun kuracaktır.

        ÇARPIŞMA 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        YapımcılığınıAy Yapım/Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığınıİsmail İçen’in üstlendiği,Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        “Çarpışma” bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa