Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cannes'da neden dakikalarca alkışlıyorlar?
        • 7

          Ve nihayet 'The Apprentice' filminin galasına transparan bir giriş yaptı. Ama o da ne! Naylon çorapların birbirine düğünlenmiş hali gibiydi elbisesi. Beklentilerin altında kaldığı bir gerçek ama hiç olmazsa kaçık çorapları değerlendirmek için ilham verdiğini düşünebiliriz.

        • 8

          ESKİ SEVGİLİDEN YENİ EŞ OLUR MU?

          Tam "Ex'ten next olmaz" diyecektim ki olayların gidişatı beni yalanladı. Şimdilik! 'Bennifer'ın 17 yıl sonra yeniden bir araya gelerek düşman çatlattığı evliliği, küçük bir sarsıntı atlattı. Yedi hafta birlikte poz vermeyişleri boşanma söylentilerini ortaya saçtıktan sonra, nihayet geçen hafta sonu yan yana görüldüler. Oysa kısa süre önce dikkatli gözler Ben Affleck'in alyansının parmağında olmayışına işaret etmişti. Ama yedi haftalık merak giderildikten sonra Ben Affleck'in yeni fotoğraflarında parmağındaki yüzük de görüldü. Taşlar yeniden yerine oturmuştu.

        • 9

          Yanlarında değildik elbette ama kaynaklar, Ben Affleck'in Jennifer Garner ile evliliğinden olan 15 yaşındaki kızı Seraphina için düzenlenen bir resitale giden çiftin her zamanki gibi olduğunu açıkladı. "Farklı kişilikleri ve birlikte olmaya yeterince zaman ayıramamaları nedeniyle aralarındaki ilişkinin pek iyi olmadığı aşamalardan geçtiler" ifadesi, evliliğin geçirdiği badireleri açıklıyordu. Şimdilik yüzler gülüyor, sorun bertaraf edilmiş gibi görünüyor. En azından 2022'deki nikâhtan bu yana, şimdilik hâlâ ex'ten next olabiliyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa