Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA! UEFA'nın Galatasaray kararı açıklandı! Mustafa Cengiz anlattı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'a UEFA'dan müjdeli haber geldi, kararı Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıkladı... Cengiz, Galatasaray'ın önümüzdeki sezon ve daha sonraki sezonlarda UEFA organizasyonlarına katılabileceğini duyurdu.

        GS TV'ye konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle:

        "Başkan olduğumdan bu yana ilk kez Galatasaray Televizyonu ekranına çıkıyorum. Zira seçim sözü vermiştim ve 3 buçuk aylık sürede yayın politikasına etkileşim yapmamak için ekrana çıkmadım. Herkes seçim için çalışıyor ama ben Galatasaray için çalışıyorum. Bunu seçim propagandası olarak söylemiyorum. Bildiğiniz gibi yeni stüdyolar inşa ediyoruz ve stüdyoları ziyaretim esnasında UEFA'dan önemli bir telefon geldi. Sağlıklı bir haber aldım. Önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarına katılmak için herhangi bir engelleme yok. Buradan Türk spor camiasına müjdeliyorum. UEFA da Türkiye'nin futbol ülkesi olduğunu; Galatasaray'ın dünya markası olduğunu gördü. UEFA'ya ve teşekkür ediyorum camiaya da kutlu olsun. Allah utandırmasın. Önümüzdeki günlerde Cenevre'ye gideceğiz ve Cenevre'de bir taahhüt sözleşmesi yapacağız. Bu sözleşmede UEFA'nın bizden bazı talepleri olacak. Zaten o taleplere yönetim olarak uyduk ve taahhüt verdik. Genel Kurul'un bilgisine de sunduk. Galatasaray'ın mali açıdan da kurtuluşa varması için UEFA ve TFF'nin de destekleriyle mücadeleye devam edeceğiz."

        "Kesinlikle rehavete kapılmamalıyız. Seçim çarpışmasına girip hocamızın, futbolcularımızın konsantrasyonunu bozmayalım. Bizler bugün varız, yarın yokuz ama şampiyonluklar daim olur. Burası 113 yıllık bir camia. Kulübümüze kalıcı zaferler, hak edilmiş şampiyonluklar vermeliyiz. Son düdük çalana kadar rehavete kapılmayalım. 2006 yılında ezeli rakibimizin yaşadıklarını biliyoruz. Terimizin son damlasına kadar mücadele edecek futbolcularımız için taraftarımızın destek vermesini istiyorum. İnan edin inşallah şampiyon olacağız. Hak eden ve kazananın Galatasaray olmasını diliyor, istiyor ve bunun için mücadele edeceğimizi söylüyorum. Taraftarımız da bu huzur ve güvenle maça gelsin."

        REKLAM
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa