Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Canan Ergüder'in son sağlık durumu nasıl? Meme kanserine yakalanmıştı... - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Alzheimer hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal bilinci artırmak amacıyla çekilen 'Sadan Hanım' belgesel sinema filmi 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü'nde sinema seyircisiyle buluştu.

          Gerçek bir kişinin ilk kez teşhis konulduktan ölümüne kadar geçen beş yıllık süredeki evrelerini de içerdiği "Sadan Hanım" belgeselinin galası önceki akşam gerçekleşti.

          Filmde Sadan Ünüvar'ı, o ölmeden dört yıl önce kendisiyle tanışan Canan Ergüder canlandırdı. Askeri ataşe olan eşi Ziyaeddin Ünüvar'ı ise Kenan Ece oynadı. Galada Ergüder'i oyuncu arkadaşları Ahsen Eroğlu, Serhat Teoman, Nazlı Senem Ünal ve Deniz Can Aktaş yalnız bırakmadı.

        • 2

          "ZOR BİR SÜREÇTİ"

          Meme kanseriyle mücadele eden Ergüder, geçirdiği sıkıntılı günlerle ilgili konuştu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, "İyiyim, gayet iyiyim. Toparlıyorum. Zor bir süreçti. En azından dış tedaviye yönelik tedavim bitmek üzere. Kemoterapi bitti, radyoterapi kaldı." diyerek, yaşadığı süreci anlattı.

        • 3

          "KENAN HAYAT PARTNERİM"

          "Sadan Hanım" filminin kendisi için çok özel olduğunu belirten Canan Ergüder, "Bu çok özel bir proje. 2016'dan beri hayatımda olan bir proje. 2016'da ben Sadan Hanım'ın kendisiyle tanıştım. 2019'da çekimler gerçekleşti. Kenan da daha sonrasında dahil oldu. O zaten hayat partnerim. Tiyatro olsun, başka şeyler olsun... Birçok şeyde beraber oynadık." şeklinde konuştu.

          Muhabirlerin, "Yeni sezonda sizi ekranlarda görebilecek miyiz?" sorusuna yanıt veren oyuncu, "Yeni sezon için çalışmaya başlamaya, hazır olmaya çalışacağım." dedi.

        • 4

          "CANAN VESİLE OLDU"

          Eşi Kenan Ece ise, "Ben son anda 'Sadan Hanım'a dahil oldum, Canan vesile oldu. Yönetmenimiz Göksel Bey'in hayalinin gerçekleştirmesine vesile olduk. Sadan Hanım'ın gençlik resimlerini gördüm, gerçekten benziyorlar." diyerek, film hakkında konuştu.

        • 5

          "SABIRSIZLANIYORUM"

          Galaya katılan oyuncu Nazlı Senem Ünal da 'Menajerimi Ara'daki rol arkadaşlarıyla birlikte objektiflere poz verdi. Ünal, "Aslında ekip olarak gelmedik. Hepimiz birbirimizden habersiz burada toplandık. Canan Ergüder çok büyük değer, onu beyaz perdede görmek için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

        • 6

          "Burçlar" adlı sinema filminde başrol oynayacak olan Nazlı Senem Ünal, "Yönetmenimiz Kerem Çakıroğlu... Romantik komedi tarzında bir hikayemiz var. Baş kadın karakteri canlandıracağım." ifadelerini kullandı.

        • 7

          "ZAMANA İHTİYACIM VAR"

          Dizinin bir diğer oyuncusu Ahsen Eroğlu ise, "Uzun zaman sonra ayağa kalktı ve ilk projesi. İlk kez dışarı çıkıyor diyebiliriz. Film hakkında çok az bilgi sahibiyim ama Canan Ergüder olması yetiyor." diye konuştu.

          Yeni sezonda ekranlarda olacağını ifade eden Eroğlu, "Yeni bir proje olacak ama zamana ihtiyacım var. Duyuramıyorum maalesef. Netleşince duyurulacak." şeklinde konuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa