Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Çanakkale Haberleri

Motosiklet sürücülerine kast dağıtıldı

(Fotoğraflı)

Toprak Akkaya

ÇANAKKALE (İHA) - Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Amirliği ile Biga Motosiklet Kulübü(BİGMOK), Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında motosiklet kullananlara kask hediye etti.

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amiri Remzi Doğan yaptığı açıklamada, evraklarını tam olarak hazırlayan motosiklet kullanıcılarına kask hediye ettiklerini söyledi. Doğan: "motosiklet sürücülerinin kasksız motosikletine binmemelerine dikkat çekmek istiyoruz. Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında vatandaşlarımızı çeşitli etkinliklerle trafik kuralları hakkında bilgilendirirken başında kaskı olmayan motosiklet sürücülerine kask hediye ediyoruz" diye konuştu.

BİGMOK Başkanı Tayyar Potur ve Trafik Şube Amiri Remzi Doğan motosiklet sürücülerine kasklarını hediye etti.

(UYC)

12.05.2017 13:16:30 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri