Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile aşk yaşıyor!
        • 1

          Bir süredir yaşamını İtalya'da sürdüren Can Yaman, gönlünü spiker Diletta Leotta'ya kaptırmış ve oyuncu geçtiğimiz yıl şubat ayında da sevgilisine evlenme teklifi etmişti.

        • 2

          O dönem Leotta'yı ailesiyle de tanıştıran Yaman'ın ilişkisi, sevgilisinin İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın Başkan Yardımcısı Ryan Friedkin ile dudak dudağa öpüşürken görüntülenmesinin ardından sona erdiği ortaya çıkmıştı.

        • 3

          AŞKIN FOTOĞRAFI

          Geçtiğimiz günlerde Beşktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile aşk yaşadığı iddia edilen Diletta Leotta, dedikoduları doğrulayarak birlikteliğini Instagram hesabından ilan etti.

        • 4

          GÖKYÜZÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ

          Yaman, 16 Şubat 2021 tarihinde bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu. O anlar da sosyal medyada paylaşılmıştı.

        • 5

          İSTANBUL'A GELDİ

          Diletta Leotta ardından evlilik hazırlığı yaptığı Can Yaman için İstanbul'a gelmişti. Aşıklar, İstanbul'daki ilk günlerinde Boğaz turu yapmıştı. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u tanıtmıştı. Leotta o anları da sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Poyrazköy'de objektif karşısına geçen Leotta, Boğaz manzarasını ve Türk mutfağından görüntüleri de takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

        • 6

          Leotta, sabah saatlerinde Ayasofya Camii'ni de ziyaret etmişti.

        • 7

          TÜRKİYE-İTALYA MAÇINI BİRLİKTE İZLEDİLER

          Can Yaman ve İtalyan sevgilisi Diletta Leotta, EURO 2020'nin açılış mücadelesi olan Türkiye-İtalya maçını tribünden takip etmişti. Yaman ile birlikte Roma Olimpiyat Stadı'na giden Leotta, maç öncesi ve sonrasında paylaşımlarda bulunmuştu. Farklı takımları destekleyen çift, tribünlerde samimi görüntüler vermişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa