Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semih ŞAHİNMuammer İRTEM/ MUDANYA (Bursa), (DHA)BURSA'nın Mudanya ilçesinde, turistik gezi için havalanan ve içerisinde 2 kişinin bulunduğu gyrocopter, motor arızası nedeniyle zeytinliğe zorunlu iniş yaptı. Sert iniş yapan ve ağaçlara da çarpan gyrocopterdeki Pilot Erkan Hoş (56) ile yolcu Gökhan Molla (34), kazadan yara almadan kurtuldu.

        Kaza, saat 19.30 sıralarında Mudanya ilçesi Aydınpınar Mahallesi´nde meydana geldi. Yenişehir Havalimanı´ndan Pilot Erkan Hoş yönetiminde turistik gezi amacıyla, yolcusu Gökhan Molla ile havalanan döner kanatlı ve pervaneli hava aracı 'gyrocopter', Marmara Denizi üzerinde tur atmaya başladı. Ancak bir süre sonra gyrocopterde motor arızası meydana geldi. Deniz kıyısındaki zeytinliğe kontrollü iniş yapmak isteyen Pilot Erkan Hoş yönetimindeki gyrocopter, sert iniş yaparak zeytin ağaçlarına çarpıp, dalların arasında asılı kaldı. Pilot Erkan Hoş ile gyrocopterde yolcu olarak bulunan Gökhan Molla kazadan yara almadan kurtulurken, ihbar üzerine kaza yerine çok sayıda AFAD, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince kaza yerinde ilk kontrolleri yapılan 2 kişi, tedbir amaçlı Mudanya Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Öte yandan, yolcu Gökhan Molla'nın kalkıştan kısa bir süre önce video çektiği ve sosyal medyada paylaştığı görüldü. 

        Polis ekiplerinin bölgedeki incelemesi devam ederken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Mudanya Semih ŞAHİNMuammer İRTEM

        2022-09-17 21:30:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa