Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğuştan bacakları ve sol kolunun dirseğinden aşağısı olmayan Bursalı 9 yaşındaki para yüzücü Muhammed Ali Biçer, katıldığı ilk ulusal turnuvada 100 metre ve 200 metre S5 kategorilerinde Türkiye şampiyonluklarını elde etti.

        Yıldırım Belediyespor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Muhammed Ali, Trabzon'da 29-31 Temmuz'da yapılan Para Yüzme ve Deaf Yüzme Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası'na kulübünün de desteğiyle ferdi olarak katıldı.

        Muhammed Ali, yıldızlarda 100 metre ve 200 metre serbest S5 kategorisinde Türkiye şampiyonluklarına ulaştı. Başarılı sporcu, açık yaş kategorisinde ise 200 metrede 3'üncü, 100 metrede 5'inci oldu.

        41 kulüp ve 93 sporcunun yer aldığı turnuvada, ilk kez ulusal bir şampiyonaya katılan Muhammed Ali, iki altın ve bir bronz madalya kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa