Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur Devlet Hastanesi'nde diyaliz tedavisinin ardından rahatsızlanan 33 hastadan 4'ünün entübe edildiği, diğerler hastaların genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

        İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi'nde yaşanan olayla ilgili çevre illere nakilleri gerçekleştirilen hastaların sayısı 33 olarak güncellendi.

        Hastaların sağlık durumlarının yakından takip edildiği belirtilen açıklamada, "27 Mayıs itibarıyla Antalya'da 23, Afyonkarahisar'da 6, Isparta'da 3 ve Denizli'de 1 hasta tedavi görmektedir. 3 hastamız Antalya'da, 1 hastamız da Afyonkarahisar'da entübe durumdadır. Diğer hastalarımızın genel durumları iyi olup, yakın takipleri devam etmektedir. Süreç ve hastalarımızın durumları hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

        Burdur Devlet Hastanesi'nde diyaliz tedavisi alan 31 hastanın 25 Mayıs'ta rahatsızlandığı ve çevre illerdeki hastanelere sevk edildiği açıklanmıştı. Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezinin önlem amacıyla kapatıldığı, adli ve idari tahkikat başlatıldığı duyurulmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa