Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin huzur ve güven ortamı içinde tamamlandığını belirtti.

        Çelikkol, yaptığı yazılı açıklamada, aziz milletin takdir ve tercihinin başlarının üzerinde ve sandıktan çıkan demokratik karara saygılarının tam olduğunu vurguladı.

        İl, ilçe ve beldelerde zafere ulaşmak için son dakikaya kadar mücadele içinde olduklarını anlatan Çelikkol, MHP Belediye Başkan adayı İlhan Durak ve MHP Bolu Milletvekili İsmail Algül başta olmak üzere bu süreçte emeği geçen herkese ve kendilerine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.

        Çelikkol, sonuçların ülkeye ve kente hayırlı olmasını dileyerek, "Seçilen belediye başkanlarımızı, belediye ve il genel meclis üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi, 'Türk Devri'nin mihveri ve mihenk taşıdır. Günü kurtarma telaşına kapılmadan, geleceği kurma arayışı ve amacı ile tüm teşkilatlarımızla hemşehrilerimizin hizmetkarı olduğumuzun bilinmesini isterim." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa