Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri, ilkokul ve ana sınıfı öğrencilerini atölye ve tiyatro etkinlikleriyle hem eğlendiriyor hem de öğreniyor.

        Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmenleri Gizem Döner ve Gülden Geçin rehberliğinde hazırlanan proje kapsamında kentteki ilkokul, ana sınıfı ve kreş yaş grubu öğrencilerine Çocuk Tiyatroları ve Atölye etkinliklerinde 11. sınıf öğrencileri, balon, pinyata, boya ve çocuk dansları uygulaması ile tiyatro gösterileriyle ders kazanımlarını içeriklerini uygulayarak, yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri sağlanıyor.

        Okul Müdürü Remzi Düven, AA muhabirine, okulda döner sermaye kurulmasıyla farklı faaliyetlerde bulunduklarını ifade etti.

        Kimya Teknolojileri Alanı öğrencilerinin sıvı sabun, Moda Tasarımı ve Teknolojileri Alanı öğrencilerinin de yorgan kılıfı, yastık, çarşaf, masa örtüsü ile perde dikimi ile forma ve polar ceket üretimi gerçekleştirdiklerini hatırlatan Düven, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz, önemli bir çalışma yaptılar. İlkokul, ana sınıfı ve kreş öğrencilerimizi okulumuza davet ederek, hem atölye çalışması hem de tiyatro gösterileri sunuyorlar. Bunun yanında öğrencilerimiz uygulamalı eğitimle eğitimlerine katkı sağlamış oluyorlar." dedi.

        Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmeni Döner ise bölüm öğretmenleri olarak çocuklara yönelik şenlik yapmak istediklerini ve çalışmalar sonucu projeyi uygulamayı hayata geçirdiklerini anlatarak, "11. sınıf öğrencilerimiz burada bir üst geçmeden öncesi yaparak ve yaşayarak çocuklarla vakit geçirerek deneyim kazanmış oluyorlar. Çocuklar içinde eğlenerek öğrenmelerini sağlayacak aktiviteler yapıyoruz. Öğrencilerimiz öğrendiklerini burada uygulamalı olarak geliştiriyorlar. Eğitimlerimizde, öğrencilerimize ana sınıfı öğrencilerine ne tür etkinlikler planlanır, nasıl sıralamayla uygulanır, hangi etkinliğin çocuğun bilişsel gelişimine katkı sağlar gibi konularda eğitimler veriyoruz. Ana sınıfında uygulanabilecek etkinlikleri derslerimizde öğretiyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa