Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Vehbi Koç Vakfı, 50’nci yaşının son projesini hayata geçirdi. “Üstümüze Vazife” sloganıyla 21’inci yüzyılın ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanan model okulu öğrenci ve öğretmenlerin hizmetine açmak üzere inşa edip Milli Eğitim Bakanlığı’na devretti.

2016 yılında yıkılan Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu'nun öğrencileri, prefabrik binalarda öğrenim görürken,yapımı Vehbi Koç Vakfı tarafından tamamlanan Beykoz Koç Ortaokulu'ndaeğitim ve öğretime 3 Şubat'ta başlayacaklar.

“Yap, devret, sahip çık” yaklaşımıyla inşa edilen, 21’inci yüzyılın model okulu olarak tanımlanan Beykoz Koç Ortaokulu’nun açılışı dün gerçekleşti. Açılışa katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Vehbi Koç Vakfı bir hayali bu ülke için bir armağan haline getirdi. Rahmetli Vehbi Koç’un bu ülke için düşündüklerini, bu ülkeye katmak istediklerinin somut bir örneğini daha karşımızda görüyoruz. Bu hizmetlerin kalıcı değer oluşturma potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyelin Türkiye’ye bir müjde olduğunun farkındayız. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi fark ettiniz sanırım. O gülümsemeye daha çok ihtiyacımız var. Bunu sanatla, sporla, bilimle, ahlakla yoğurarak daha çok yol almamız gerekiyor” diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ