Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Razvan Lucescu'dan haber bekliyor - Beşiktaş Haberleri

        Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Razvan Lucescu oldu. Yunanistan Ligi'nde PAOK'u bu sezon şampiyonluğa ulaştıran Rumen hoca için siyah-beyazlılar girişimlere başladı.

        BÜKREŞ'TE TEMAS

        Siyah-beyazlılar, tatil için Bükreş'te bulunan Razvan Lucescu ile kadro planlaması ve bütçe konusunda görüşmelerde bulunurken serbest kalması için ödenmesi gereken miktarın 2 milyon Euro olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar bu rakamı ödemeye hazır.

        PAOK'TAN DA "KAL" MESAİSİ

        Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakan Razvan Lucescu'nun önündeki en büyük engel ise yeni şampiyon yaptığı kulübü PAOK... Serbest kalma bedeline karşın Yunan ekibinin de ayrılığa engel olmak için yoğun mesai harcadığı aktarıldı.

        YANIT BEKLENİYOR

        Razvan Lucescu, Beşiktaş'ın teklifine dair ülke basınında da yaptığı açıklamalarda detay vermekten kaçındı. 55 yaşındaki teknik direktörün Beşiktaş'a yanıtını bugün ya da yarın iletmesi bekleniyor.

        RAZVAN LUCESCU'NUN KARİYERİ

        Yunanistan Ligi'nde PAOK'la şampiyonluğa ulaşan 55 yaşındaki teknik adam, bu sezon 58 maçta 39 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Kariyerinde 2 kez Yunanistan şampiyonluğu, 2 kez Yunanistan Kupası, 1 kez Suudi Arabistan şampiyonluğu, 1 kez Suudi Arabistan kupası, 1 kez Romanya 2. Lig, 1 kez Asya Şampiyonlar Ligi ve 2 kez de Romanya Kupası kazanma başarısı gösterdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa