Spor yorumcu Erman Toroğlu'dan flaş yorum: Rövanş maçını da Fırat Aydınus yönetmeli
Beşiktaş ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Vodafone Park'ta uzun yıllar unutulmayacak bir mücadele sonunda 2-2 berabere kaldı. Yeşil sahada goller kadar olaylar ve kırmızılar konuşurken spor yorumcusu Erman Toroğlu maç sonunda başta Fırat Aydınus olmak üzere birçok konuda flaş açıklamalar yaptı!
- 15
"Lens'in kaçırdığı pozisyon maçın dönüm noktası. Bence öncesinde Lens ile Aatıf arasındaki pozisyonda faul yok"
- 16
"Quaresma'nın pozisyonunda bana göre Josef'de atılmalıydı. İkisi de kırmızı. Olayın başlangıcı zaten Josef ile başlıyor"
- 17
"Pepe'nin gördüğü sarı kart doğru. Mehmet Topal ile Pepe'nin kafa kafaya çarpışmasında oyunu hemen durdurması lazımdı ve yaptı"
-
- 18
"Volkan Demirel'in kırmızı kart gördüğü pozisyon öncesinde itiraz ettiği Talisca'nın çevirmesinde aut yok, top oyunda."
- 19
"Volkan bunları hep yapıyordu ama atamıyorlardı. Bu kez Fırat Aydınus attı ve hakemin yaptığı en doğru işlerden biri"
- 20
"Babel'in poziyonu penaltının babası. Fırat Aydınus bu pozisyonu gördü ama vermedi"
-