Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine hazır: Tek soru işareti stoper - FB, BJK derbi haberleri - Beşiktaş Haberleri
        • 1

          Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Siyah beyazlılar, geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak taraftarını mutlu edecek bir performansa ulaşamadı.

        • 2

          Son iki maçında Medipol Başakşehir'e kendi sahasında 1-0 yenilen Valerien Ismael'in öğrencileri, bir sonraki maçta da İstanbulspor ile 2-2 berabere kalarak bir anda 4'üncülüğe kadar geriledi. Puan kayıplarının yanı sıra oynanan oyunun da ilk haftalara göre gerileme göstermesi, takımın eleştirilmesine ve hedefe teknik direktör Valerien Ismael'in konmasına neden olmuştu.

        • 3

          Bu duruma hemen el koyan başkan Çebi ve sportif direktör Ceyhun Kazancı, Ismael'e olan güvenlerini dile getirdiler ve Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik heyet ve futbolcuları rahatlatmış oldular.

        • 4

          Eleştirilerin hedefindeki Valerien Ismael ise hafta içinde yaptırdığı antrenmanlarda, tamamen kazanmaya odaklı çalışmalarla futbolcuları motive etmeye ve takımı hazır hale getirmeye gayret gösterdi.

        • 5

          Futbolcuların moralinin oldukça yerinde olduğu gözlemlenirken, tüm konsantrasyon Fenerbahçe'yi yenerek iki maçlık kötü gidişe son vermek ve tekrar iyi futbol oynamaya başlamak üstüne.

        • 6

          N'KOUDOU DIŞINDA EKSİK YOK

          Beşiktaş'ta Kamerun milli takımından sakat dönen N'Koudou dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

        • 7

          1.5 ay süren sakatlığını atlatan Ghezzal'ın, maç kadrosunda olup olmayacağına bu akşam yapılacak antrenmanda karar verilecek. Takımla sadece 2 antrenmana çıkabilen Ghezzal'ın, yeterli kondisyona sahip olmaması sebebiyle maç kadrosuna alınsa bile yedek kulübesinde olması bekleniyor.

        • 8

          Bir diğer sakat futbolcu Nathan Redmond'un ise oynamasına engel bir durum bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sol elinden ameliyat olan İngiliz futbolcu, özel olarak hazırlanan bileklik sayesinde görev alabilecek.

        • 9

          STOPERDE NECİP Mİ TAYYİP TALHA MI?

          Teknik direktör Valerien Ismael Fenerbahçe maçının kadrosunu bir mevki dışında belirlemiş durumda.

        • 10

          Kaleyi yine Ersin'e emanet edecek olan Ismael, defansın sağında Rosier, solunda Masuaku'ya, stoperde de Saiss'e görev verecek.

        • 11

          Tecrübeli teknik adamın stoperdeki diğer tercihi ise Tayyip Talha ve Necip'ten biri olacak. Antrenmanlarda denenen on birlere göre Tayyip Talha on bir için en güçlü seçenek durumunda.

        • 12

          Ismael'in orta saha tercihi Josef - Gedson - Salih üçlüsünden oluşacak. Hücum hattında sağda Muleka santraforda Weghorst on bire kesin olarak yazılacak diğer isimler.

        • 13

          N'Koudou'nun sakat olması ise 3 futbolcuya birden forma şansı doğurdu. Bu bölge için en güçlü aday Nathan Redmond olsa da Dele Alli ve Cenk Tosun'un 11'e yazılması da sürpriz sayılmayacak.

        • 14

          Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisindeki muhtemel on biri şu şekilde:

          "Ersin - Rosier - Tayyip Talha (Necip) - Saiss - Masuaku - Josef - Gedson - Salih - Muleka - Redmond (Cenk) - Weghorst."

          Haberin görselleri DHA, İHA ve AA tarafından servis edilmiştir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa