Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN'ınKozcağız beldesinde Emrah Üstünsoy'u (35), sırtından tabanca ile vurarak öldüren akrabası Zeki Üstünsoy (29) tutuklanırken, olay sırasında orada bulunduğu için gözaltına alınan arkadaşı G.G. (29) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Dün akşam saatlerinde, Kozcağız beldesinde bulunan sanayi sitesinin arka kısmındaki çöplerin bulunduğu boş arazide Emrah Üstünsoy (35) vatandaşlar tarafından ölü bulundu. Durum jandarmaya haber verildi. Yapılan incelemede Emrah Üstünsoy'un sırtına 3 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Tabancayla vurularak hayatını kaybettiği belirlenen Üstünsoy'u öldüren kişinin tespiti için çalışma başlatıldı. Jandarmanın yaptığı soruşturma sonrası Emrah Üstünsoy'un uzaktan akrabası Zeki Üstünsoy ve arkadaşı G.G., gözaltına alındı. Zeki Üstünsoy jandarma karakolundaki ifadesinde, aralarındaki husumet sebebiyle kavga ettiği Emrah Üstünsoy'u kaçtığı sırada arkasından tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve orada bırakıp uzaklaştığını itiraf etti. Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Zeki Üstünsoy, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, olay sırasında orada bulunduğu iddia edilen G.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa