Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

SHOW TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın paylaştığı ‘Kızılcık Şerbeti’, yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi, bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle SHOW TV'de ekrana gelecek.

Read more!

'Kızılcık Şerbeti'nde 'Ömer Ünal' karakterine hayat veren Barış Kılıç, Habertürk'ten Şevval Yılmaz Kula'ya açıklamalarda bulundu. Kılıç, 'Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonuna dair ayrıntıları ve canlandırdığı karaktere dair detayları anlattı.

Read more!
"SEYİRCİYLE BAĞIMIZ KOPMADI"
* SHOW TV’nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti', yeni sezonuyla izleyicinin beğenisine sunuldu. Geriye dönüp, baktığınızda önceki sezonu nasıl değerlendirirsiniz?

Önceki sezon bence oldukça başarılı geçti. Mecbur sebeplerden ara verilmesine rağmen izleyicilerle bağımız kopmadı. Diziye sahip çıktılar. Bu da tüm ekipte inanılmaz motivasyon yarattı. Onun etkisi ile de yeni sezonda seyircinin ilgisini yüksek seviyede tutabilmek için çalışmaya devam ediyoruz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ