Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet
Haberler Yerel Haberler Balıkesir Haberleri

BANDIRMA'DA ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE DAYANIŞMA

TÜRKER YEŞİL

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Recep Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sosyal etkinlik kulübü öğrencileri engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Atatürk Özel Eğitim Ortaokulunu ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla, Recep Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sosyal etkinlik kulübü öğrencileri engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Atatürk Özel Eğitim Ortaokulunu ziyaret etti. Recep Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Önder Turhan, müdür yardımcısı Nilgün Ceyhan, okul öğrenci temsilcisi Barış Tuğrul ve arkadaşları, Atatürk Özel Eğim Ortaokulu Müdürü Algan Kartal'ı makamında ziyaret etti.

Okul temsilcisi Kaan Metin'i kutlayan Barış Tuğrul ''Hepimiz birer birey olarak engelli adayıyız. Onlara karşı sorumluluğumuzu unutmadan onlarla bu mutlu günlerinde beraber olmak istedik. Engelli arkadaşlarımızı seviyoruz. Onları yalnız olmadıkları hissettirmek için oları ziyaret etti'' dedi.

(BD-

03.12.2015 17:17:30 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri