Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SEL SON DAKİKA | Korku filmi gibi... O an kamerada! Karayoluna kayalar düştü! - Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Zonguldak'ta, etkili olan sağanak yağış nedeniyle Alaplı ile Ereğli ilçeleri arasındaki yolda, sabah saatlerinde önce birkaç kaya parçası düştü.

        YOL KAPATILDI HEYELAN OLDU

        DHA'da yer alan habere göre Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yolu trafiğe kapatarak önlem aldı. Daha sonra, trafiğe kapatılan bölgede heyelan meydana geldi.

        CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

        REKLAM

        Ekiplerin erken önlemi sayesinde can ve mal kaybı yaşanmadı. Yolun Ereğli istikameti kayan toprak, ağaç ve kaya parçalarıyla kapandı.

        HEYELAN ANI KAMERADA

        Heyelanı temizleme çalışmaları sürerken heyelan anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

        HASTANE YOLU ÇÖKTÜ

        İHA'da yer alan habere göre de Zonguldak'taki Mithatpaşa Mahallesi'nde Uzunmehmet Göğüs ve Mesleki Hastanesine giden yolda meydana gelen heyelan nedeniyle yol kapandı.

        VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, İNCELEMELERDE BULUNDU

        Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile birlikte Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi önünde çöken yolun olduğu bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

        Vali Hacıbektaşoğlu, "Mithatpaşa Mahallesi Hayribey Sokak´ta hastaneye giden yolda istinat duvarında çökme oldu. Hemen tedbir alındı. Sürücüler alternatif yollara yönlendirildi. Şu anda müdahale ediliyor. Öncelikle yağmur yağışı devam ediyor bu duvarın yıkıldığı bölgede, suyun o bölgeye akışını engelledi belediye ekiplerimiz, şu anda da çalışmalara devam ediyor. Şehrimizde fırtına yok ancak yağış devam ediyor" dedi.

        "TEK YÖNLÜ TRAFİĞE AÇILDI"

        Ereğli- Alaplı ilçesi yolunda meydana gelen heyelan ile ilişkin de Vali Hacıbektaşoğlu, "Sabah saatlerinde Ereğli- Alaplı arasında bir heyelan meydana geldi. Onu ekiplerimiz temizlemişti. Aynı bölgede tekrar heyelan oldu. Alaplı- Ereğli arası çift yönlü trafiğe kapandı. Trafik alternatif güzergahlardan sağlandı. Daha sonra Ereğli Alaplı arası tek yönlü trafiğe açıldı. Ekiplerimiz sahada, geçmişte heyelan olan ve heyelan riski bulunan bölgeler sürekli inceleniyor." diye konuştu.

        İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

        AA'da yer alan habere göre öte yandan, Gaziantep'te geceden beri etkili olan sağanak nedeniyle 4 saatte metrekareye 70 kilogram yağış düştüğü bildirildi. Merkez Şehitkamil ilçesi Alpaslan Mahallesi'nde sağanak nedeniyle istinat duvar çöktü. Bir araç tamamen molozların arasında kalırken 2 araç hafif hasar gördü.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa