Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Balıkesir Haberleri

Manyas Gençlik Merkezi bünyesinde bir ‘Komşuluk Merkezi’ açıldı.

Kaybolmaya yüz tutan komşuluk kültürünü yeniden oluşturmayı amaçlayan 'Komşuluk Merkezi' Gençlik Merkezinde yer alıyor. Komşuluk Merkezi açılış töreninde konuşan Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya “Komşuluk bilinci, komşuluk kültürünün azaldığı şikayetleri duyuyoruz, bizde bu probleme biraz vurgu yapmak, yeniden komşuluk kültürümüzü canlandırmak için burayı komşuluk merkezi olarak isimlendirdik. Burada sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler olacak. Burası toplumumuzun kaynaşmasına, dayanışmasına olanak sağlayacak, şu zamanda milletimizin kaynaşması,tanışması, dayanışması oldukça önemli, milletimizi bölmek, parçalamak için ayrıştırmak için sürekli dış faktörlere maruz kalıyoruz” dedi.

Komşuluk merkezinde isteyen vatandaşlar yapılacak çeşitli faaliyetlere kayıt yaptırarak katılabilecekler. Okuma etkinliği, sanat kulübü, eksersiz kulübü, büyükler buluşuyor, tecrübe konuşuyor saati, veliler konuşuyor, Cuma sohbetleri saatleri yapılacak. Kaymakam Kaya, vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni programlarında komşuluk merkezinde değerlendirileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri