Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Azad Toptik de Kasımpaşa'da! - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig'in flaş ekibi Kasımpaşa'da transfer şov başladı.

        İlk olarak Sarpsborg'un 20 yaşındaki Norveçli ofansif orta saha oyuncusu Tobias Heintz'ı 3,5 yıllığına kadrosuna katan Kasımpaşa, Stuttgart'da forma giyen 19 yaşındaki Azad Toptik ile de 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

        Lacivert-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'da forma giyen 19 yaşındaki Türk kanat oyuncusu Azad Toptik, Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Nursal Bilgin ve Sportif Direktör Yardımcısı Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 2,5 yıllığına Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı."

        REKLAM

        "TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN BİRİNE GELDİM"

        Paşa'nın yeni transferi Azad Toptik, kulübün sosyal medya hesabına açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, "Türkiye'nin en büyük takımlarından birine geldim. Burada olmaktan çok mutluyum. Kazanabileceğimiz en fazla maçı kazanarak burada tarih yazmak istiyorum" dedi. Azad, Kasımpaşa'nın Kemerburgaz Tesisleri'ni de överek sözlerini şöyle noktaladı: "Hayatım boyunca bu kadar büyük ve güzel bir tesis görmemiştim. Burada olmaktan çok mutluyum. Süper Lig'de şampiyon olmak için kadromuz yeterli, aynı zamanda şans da yanımızda olursa şampiyon oluruz."

        Azad Toptik

        Doğum tarihi: 12 Şubat 1999 (19 yaşında)

        Doğduğu il: Schwabisch Hall - Almanya

        Boyu: 1,78 m

        Uyruğu: Türkiye

        Mevki: Forvet - Sol Kanat

        Ayak: Çift ayaklı

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa