Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahattin ALBAYRAK/KARACASU (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Karacasu ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangında, 2 dekar orman ve 8 dekar zeytinlik tarım arazisi zarar gördü.

        Yangın, saat 15.00 sıralarında, kırsal Alemler Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, bilinmeyen nedenle çıktı. Bölgeden yükselen alevleri gören çevredekiler, durumu Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine, bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle söndürülen yangında 2 dekar ormanı ve 8 dekar zeytinlik tarım arazisi olmak üzere, toplan 10 dekarlık alan zarar gördü. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın / Karacasu Bahattin ALBAYRAK

        2020-07-01 19:46:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa