Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Milas'taki Akbelen Ormanı çevresinde 190 parsellik tarım arazisinin kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararının yürürlükten kaldırılmasını değerlendirdi.

Read more!
Haberi Görüntüle

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Ayaydın, Milas İkizköy, Çamköy ve Karacahisar mahallelerinde 190 parsellik tarım arazisinin kamulaştırılmasına yönelik kararın, Resmi Gazete'de yayımlanan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı 8259 sayılı kararla yürürlükten kaldırıldığını söyledi.

"KONULARI DOĞRU AKTARIRSANIZ"

Pek çok yorumda "mucize" şeklinde değerlendirilen gelişme için yoğun çaba sarf edildiğini belirten Ayaydın, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a eğer konuları doğru aktarırsanız, sizi dinler, en isabetli kararı da alır. Biz de kendisine Muğla için tarımın ne kadar önemli olduğunu, bu kamulaştırmadan pek çok köylümüzün, tarım alanlarının zarar göreceğini ifade ettik. Kendisi de eksik olmasın bize güven duyuyor ki bu talebimizi geri çevirmedi, gereğini yaptı." dedi.

"24 SAAT HİÇ UYUMADIM"

Kamulaştırma kararını duyduğu andan itibaren aksiyon aldığını hatırlatan Ayaydın, derhal bölgeye giderek, bölge insanının endişelerini gidermek üzere onlarla temas kurduğunu, yanlarında olduğunu, kararın gözden geçirilmesi ve mümkünse geri alınması için aracı olacağını anlattığını kaydetti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ