Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Ay Tutulması burçları nasıl etkiliyor? İşte haftalık burç yorumlarınız
        • 1

          Merhaba sevgili Habertürk okurları... Havaların ısındığı, yavaş yavaş tatile çıkma isteğimizin arttığı şu günlerde Ay Tutulması ve Merkür gerilemesinin etkileriyle yüzleşmeye devam ediyoruz. 5 Temmuz'da meydana gelen Ay Tutulması'nın etkilerini, temmuz ortasına kadar hissedeceğiz. Çalışkan, planlamayı seven ve gelecekte ne olacağını ön görmek isteyen Oğlak burcunda gerçekleşen tutulma ile birikim yapmak isteyecek, para ve iş konularına ağırlık vereceksiniz. Hayatınızdaki bazı yarım kalan işleri bitirmeyi arkanıza bakmamayı arzulayacaksınız. Ancak ciddi işlere kafa yorarken Merkür gerilemesinin 15 Temmuz'a kadar süreceğini de hatırlatmakta fayda var. Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 6-12 Temmuz haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde.

        • 2

          KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          6 Temmuz haftasında aile ve yakın çevreyle ilgili konular gündeminizde olacak sevgili Koç burçları… Aile içi meselelere kafa yorabilir, sorunlara çözüm bulup huzura kavuşmayı dileyebilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşen Ay Tutulması ile beraber kariyerde şanslı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Sürpriz gelirler, kariyerde sevindiren gelişmeler, terfiler, iş değişiklikleri yaşanabilir. Ayrıca alım-satım, taşınma ile ilgili konularda da net bir sonuca varmak isteyebilirsiniz. Fakat Merkür gerilemesi devam ederken, geçmişte yarım kalmış işlerinizi tamamlamalı ve yeni planlarınızı 15 Temmuz sonrasına ertelemelisiniz.

        • 3

          BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sağlıkla ilgili belirsizliklerin yaşandığı, stresli geçen bir haftadan sonra rahatlama, dinlenme vakti geldi sevgili Boğa burçları… 6 Temmuz haftasında artık işlerinizi tamamlamış olacak ve geleceğe dönük planlar yapacaksınız. Bu planlar seyahatle ilgili de kariyerle ilgili de olabilir. Yeni bir ortama, farklı bir mesleğe atılmak, konfor alanınızdan uzaklaşmak başta zor gelse de sonradan mutlu edecek. 5 Temmuz’da gerçekleşen ve etkilerini bu hafta da hissedeceğiniz Ay Tutulması’nda bitiş ve başlangıçlar gündeminizde olacak. Ancak bir yandan da Merkür gerilemesi devam ederken yeni girişimlere dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Örneğin gerilemeden önce iş başvurusu yaptıysanız sevindirici haberler alabilirsiniz. Öte yandan Merkür gerilemesinde yeni başvurulardan kaçınmalısınız.

        • 4

          İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

          6 Temmuz haftasında gelirleriniz, finansal durumunuz, yatırımlarınız ve borçlarınız gündeminizde olacak sevgili İkizler burçları… Bunun en büyük nedeni ise geçtiğimiz hafta gerçekleşen Ay Tutulması. Pazar günü meydana gelen ve etkilerini hissetmeye devam edeceğiniz Ay Tutulması’nda borçlar, ödemeler, giderler gündeminizde. Bir anda çıkan maddi konulara kafa yormak zorunda kalabilirsiniz. Belki borçlarınızı bir düzene sokabilirseniz, ileride yaşanabilecek sıkıntıları önleyebilirsiniz. Ancak Merkür retrosunun bitişinden sonra maddi konularda destek almanız olası…

        • 5

          YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          6 Temmuz haftasına oldukça yoğun bir şekilde giriyorsunuz sevgili Yengeç burçları… İş ile ilgili toplantılar, koşuşturmacalar derken günlerin nasıl geçtiğini fark edemeyeceksiniz bile. İş yükünüzün arttığı şu günlerde iş arkadaşlarınızla ilgili bazı duyumlar alabilirsiniz. 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen ve etkilerini bu hafta da hissedeceğiniz Ay Tutulması’nda gizli düşmanlıklar açığa çıkabilir. Ortaklıklarda, kopma noktasındaki ilişkilerde bitişler meydana gelebilir. Ancak bu süreçte Merkür gerilemesi devam ederken keskin kararlar vermemenizde fayda var. Duygu durumunuz bu aralar sık sık değişebilir ve pişman olacağınız cümleler kurabilirsiniz.

        • 6

          ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Çok yoğun ve koşuşturmacalı bir haftaya girdiniz sevgili Aslan burçları. Hem özel hayatınızda hem de kariyerinizde işlere yetişmeye çalışıyorsunuz. Hatta bu nedenle uyku düzeniniz bozulmuş olabilir. Ayrıca finansal konularda da sıkışıklıklar veya kayıplara karşı planınızı iyi yapmalısınız. 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay Tutulması’nın etkileri devam ediyor. Sağlık ve kariyer konuları gündeminizde olabilir. Örneğin ticaretle uğraşıyorsanız işleri ilerletebilir, ürün çeşitliliğini artırabilirsiniz. Ya da terfi alarak mutlu olabilirsiniz. Uzun süredir bir iş planı yapıyorsanız harekete geçecek cesareti kendinizde bulabilirsiniz. Ancak planlarınızı 15 Temmuz’dan sonrasına ertelemenizde fayda var.

        • 7

          BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Finansal ve duygusal konularda birtakım zorlanmalar yaşadığınızı düşünüyorsunuz şu aralar sevgili Başak burçları… Ve bu zorlukların üstesinden gelmek yerine geçmişe sığınıyorsunuz. Ancak sizin kafanızda büyüttüğünüz sorunlar, sizin düşündüğünüz kadar ciddi değil. 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen ve etkilerini bu hafta da hissedeceğiniz Ay Tutulması’nda aşk ve ilişkiler gündeminizde olacak. İlişkiler konusunda desteklendiğinizi hissedeceksiniz. Örneğin adını koymadığınız bir ilişkiniz varsa ciddileşebilir, birbirinize hislerinizi açıklayabilirsiniz. Birlikteliği olanlar da her şeyi sevgiyle aşkla yoluna koyacak. Ayrıca Ay Tutulması’nı takip edecek 10 günlük süreçte tatil planı yapabilirsiniz. Fakat planlamalarınızı iyi yapın çünkü bir yandan da Merkür gerilemesi devam ediyor.

        • 8

          TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Merkür gerilemesinin etkisi nedeniyle bu aralar miskinliğiniz üzerinizde sevgili Terazi burçları… Yapmak istediğiniz fakat cesaret edemediğiniz, kariyerle ilgili birtakım girişimler var. Artık ayağa kalkmalı ve kendiniz için neyin daha faydalı olacağını düşünmelisiniz. 5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen ve etkilerini bu hafta da hissedeceğiniz Ay Tutulması’nda ev ve aile konularında destek göreceksiniz. Evinizi güzelleştirmek, değiştirmek adına planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Ancak Merkür gerilemesi devam ederken, bir şeyler satın alırken, ev değiştirirken dikkatli olmalısınız.

        • 9

          AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Gerek devam eden Merkür gerilemesi, gerekse geçtiğimiz hafta meydana gelen Ay Tutulması gelecekle ilgili kaygılarınızı artırıyor sevgili Akrep burçları… Özellikle kariyerle ilgili önünüzü görmekte zorlanıyorsunuz. Ancak bu durumun bilincinde olursanız, karamsarlıktan kurtulmanız olası. Her zamankinden farklı düşünür, vaktinizi yaratıcı işlere adarsanız güzel bir hafta sizleri bekliyor olacak. Eğer sosyal medya, basın-yayın, internet gazeteciliğiyle ilgili bir meslekle uğraşıyorsanız sevindirici gelişmeler de kapıda. Ancak fikirlerinizi hayata geçirirken Merkür gerilemesinin devam ettiğini unutmayın. Eğer erteleme durumunuz varsa büyük projelerinizi 15 Temmuz sonrasına bırakın.

        • 10

          YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

          6 Temmuz haftasında finansal konularda para kazanmaya kafa yoracaksınız sevgili Yay burçları… Yeni yatırımlar, ek işler, farklı mesleklerle maddi olarak güçlenebilirsiniz. Ancak riskli para kazanma yöntemlerinden, şans oyunlarından kaçınmalısınız. Çünkü bir yandan da Merkür gerilemesi devam ediyor. Para kazanayım derken elinizdeki parayı kaybedebilirsiniz. Bunun yanında süregelen ilişkilerde krizler, problemler çıkabilir. Kendinizi problemli ilişkilerin tam ortasında bulabilirsiniz. Ayrıca harcamalarda da artış meydana gelebilir. Dikkatli olmakta fayda var.

        • 11

          OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          İşini, çalışmayı çok seven Oğlak burcunda geçtiğimiz hafta bir Ay Tutulması meydana gelmişti. Bu hafta da etkilerini hissedeceğiniz Ay Tutulması’nda büyük değişikliklere gidebilirsiniz. Örneğin aniden sektörünüzü değiştirebilir ya da ilişkilerde bitişler yaşayabilirsiniz. Ancak değişim sizi korkutmasın. Çünkü yaşadığınız sorunlar değişimlerle beraber artık geride kalacaktır. Ay Tutulması’yla beraber şansınız açılıyor. Tabii Merkür gerilemesi devam ederken aldatılmaya açık olabilirsiniz. Her konuda gözünüzü dört açmalısınız.

        • 12

          KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Geçtiğimiz pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşen Ay Tutulması bu hafta da etkisini gösteriyor sevgili Kova burçları… Yeni haftada ailenizden büyük destekler görüyorsunuz. Hayata geçirmeyi planladığınız projelerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu süreçte her planınızı herkese anlatmamanızda, bazı şeyleri gizli tutmanızda fayda var. Çünkü çalışma arkadaşlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Ayrıca fikirlerinizin küçümsendiğini, kıskanıldığınızı hissedebilirsiniz. Sağlığınıza bu aralar daha çok dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınıza gelecek olursak, bu aralar partnerinizle aranızda kopukluklar yaşanabilir. Onu daha çok dinlemelisiniz.

        • 13

          BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Oldukça yoğun ve gündemi bol bir haftadasınız sevgili Balık burçları… Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yeni haftada da iş yükünüzü azaltamıyorsunuz. Ancak bu durumdan memnunsunuz. Kendinizi daha çalışkan ve yaratıcı hissediyorsunuz. Yeni projeler, satışlarla ilgili önünüz çok açık… Ancak Merkür gerilemesi devam ederken atacağınız imzalara dikkat etmenizde fayda var. Özel hayatınızda kendinizi düşünmeye başlıyorsunuz. Eğer çaba gösteren taraf uzun süredir sizseniz artık karşınızdakine sabırlı olamayabilir ve ayrılık noktasına gelebilirsiniz.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa