Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Atilla Peker'in gazeteci Kutlu Adalı'nın KKTC'de öldürülmesine ilişkin iddiaları üzerine başlatılan soruşturma sürüyor.

AA'da yer alan habere göre, soruşturma kapsamında "taksirle öldürme" suçundan "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alınan ve sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Atilla Peker'in ifadesinin detayları ortaya çıktı.

İfadesinde, yaklaşık 10 ay önce aile toplantısına giderken iki defa çok ciddi takip edildiğini ve öldürülebileceğini düşündüğünü öne süren Atilla Peker, "Bu takip işlemlerini de Mehmet Ağar ve ekibinin, kardeşim Sedat Peker ile olan husumetinden dolayı yaptırmış olabileceğini düşündüm ve hatta bu hususta emin olduğum için bu konuyu açıklama gereği duydum. Mehmet Ağar ve ekibinin, kardeşim Sedat Peker ile olan husumetinden kaynaklı beni devre dışı bırakmak amacıyla öldürebilecekleri hususunda ciddi düşüncelerim olduğu için ve takiplerin de bu şekilde bunlar tarafından yaptırılmış olduğunu düşündüğümden bu hususu açıklama gereği duydum." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ