Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ataşehir'de bir kadına önce çarpan ardından da yumruklayan saldırganın ağabeyi konuştu. Saldırıya uğrayan kadından özür dilemek istediklerini belirten ağabey Emre Dündar, kardeşi Hakan Dündar'ın psikolojik sorunları olduğunu söyleyerek, " İki-üç yıldır psikolojik sorunları var. Keşke olmasaydı ama olmuş maalesef. Böyle bir davranış yapması gerekmezdi ama Hakan'ın şu anki psikolojisi normal değil. (Saldırıya uğrayan kadını) Ziyaret edeceğiz uygun bir zamanda özür dileyeceğiz" dedi.

Ataşehir'de yoldan geçen kadına saldıran Hakan D. adliyeye sevk edildi Ataşehir'de bir kadını yumruklayan saldırganın Hakan D. adliyeye sevk edildi. Emniyetten gülerek çıkan saldırgan basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı

Ataşehir'de geçtiğimiz günlerde yolda yürüyen bir kadın, kendisine çarpan adamın yumruklu saldırısına uğramıştı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu saldırgan yakalanırken, saldırganın ağabeyi Emre Dündar ise basın mensuplarına açıklama yaptı. Ağabey Dündar, kardeşinin psikolojik sorunları olduğunu söyledi. Saldırıya uğrayan kadından da özür dilemek istediklerini belirten Dündar, yapılan haberlerle ilgi medyaya tepki gösterdi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ