Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Uruguay Antoine Griezmann, Muslera'ya attığı gole neden sevinmediğini açıkladı! - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        2018 Dünya Kupası'nda grup ve son 16 turlarını yenilgisiz geçen iki takımın mücadelesinde gülen Fransa oldu! Uruguay, Fransa'ya 2-0 mağlup olarak Dünya Kupası'na çeyrek finalde veda etti ve yarı finale Fransa yükseldi. İlk yarısı Horozlar'ın 1-0'lık üstünlüğüle geçilen maçta Galatasaray'da top koşturan Fernando Muslera'nın yediği gol, maça damga vurdu. Mücadelede 61. dakika oynanırken Antoine Griezmann'ın şutunda büyük bir hata yapan Muslera, Fransa'nın farkı 2'ye çıkarmasına neden oldu. Golü atan Antoine Griezmann, gole sevinmezken maç sonunda bununla ilgili açıklama yaptı.

        Maçtan sonra açıklamada bulunan 27 yaşındaki forvet, “Golden sonra sevinmedim çünkü profesyonel futbol kariyerime başladığımda Real Sociedad'daki teknik direktörümüz Martin Lasarte bir Uruguaylıydı ve bana futbolda neyin iyi, neyin kötü olduğunu o öğretti. Bu yüzden Uruguay halkına ve bu ülkeye çok fazla saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

        Atletico Madrid’de beraber oynadığı Uruguaylı bazı takım arkadaşlarına karşı da saygısızlık yapmak istemediğini sözlerine ekleyen Griezmann, “Beraber oynadığım yakın arkadaşlarım var. Bu yüzden golüme sevinmem normal olmazdı” dedi.

        Yıldız futbolcu maçtan önce yaptığı açıklamasında kendisini yarı Uruguaylı hissetiğini açıklamış ancak Luis Suarez buna karşılık yaptığı açıklamada “O ne Uruguaylı ne de Fransız olmayı bilir, bu yüzden bizim hissettiğimizi anlayamaz” sözleriyle rakibine sert bir yanıt vermişti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa