Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Portekiz Ligi ekiplerinden Porto´da forma giyen Shoya Nakajima´yı 2 yıllığına renklerine bağladı.

        Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, bonservisi Portekiz'in Porto kulübünde bulunan Japon oyuncu 28 yaşındaki Shoya Nakajima ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Portekiz´de Portimonense, Katar´da AlDuhail, Birleşik Arap Emirlikleri´nde AlAin formaları giyen Shoya Nakajima, sabah saatlerinde sağlık kontrolüne girdi. Kırmızı beyazlılar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da transferi açıkladı. Akdeniz ekibinden yapılan paylaşımda "Kulübümüz Japon futbolcu Shoya Nakajima ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

        ANTALYASPOR BASIN SÖZCÜSÜ BAŞKAN: KENDİSİNE 50 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ

        28 yaşındaki orta saha için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri´nde gerçekleştirilen imza törenine Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan katıldı. Adnan Başkan, yaz transfer sezonunu tamamladıklarını belirterek, "Shoya Nakajima çok deneyimli ve kaliteli bir oyuncu. Bizi tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar kendisi için 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Bugüne kadar en çok bonservis bedeli ödenen Japon oyunculardan biri. 2 yıllık bir anlaşmaya imza atıyoruz. Kendisinin takımımıza çok katkısı olacağına inanıyoruz" dedi.

        NAKAJİMA: TAKIMI İZLEDİM VE KARAR VERDİM

        Shoya Nakajima ise transferin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. 28 yaşındaki Japon orta saha oyuncusu Nakajima, "Burada olduğum için çok mutluyum. Antalyaspor´dan teklif geldikten sonra süreç benim için kolay olmadı. Karar vermek de kolay değildi. Ancak takımın oynadığı futbolu izledikten ve fikir sahibi olduktan sonra buraya gelmeye karar verdim" diye konuştu.10 numara pozisyonunda oynayan Shoya Nakajima'nın piyasa değeri 2019 yılında 25 milyon Euro'ya kadar çıktı. Şu anki piyasa değeri ise 3,5 milyon Euro olan Shoya Nakajima, bugüne kadar forma giydiği 266 lig maçında, 42 gol ve 44 asist üretti. Shoya Nakajima, Japonya milli takımında ise 19 maçta 5 gol kaydetti.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Japon oyuncu Shoya Nakajima detay

        -Fraport TAV Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan açıklamaları

        -Japon oyuncu Shoya Nakajima açıklamaları

        -Genel detaylarDHA-Spor Türkiye-Antalya ADEM AKALAN

        2022-09-08 19:36:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa