Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ABAKAN/ MANAVGAT (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın Manavgat ilçesine tatile gelen İngiliz turist Ron Plunkett (83), Side Antik Kenti'ni gezdiği sırada kayboldu. Eşi ile kızının ihbarıyla harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, İngiliz turisti her yerde arıyor.

        Tatil için geldiği Manavgat'ın Çenger mevkisindeki 5 yıldızlı otelde ailesiyle kalan Ron Plunkett, dün Side Antik Kenti'ne gezmeye gitti. Gezi sırasında tuvalete giren Plunkett dışarı çıkmayınca eşi, damadı ve kızı, içeriyi kontrol etti. Plunkett'in içeride olmadığı anlayan ailesi, jandarmaya haber verdi. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Plunkett'in, Kumköy'e kadar turizm yolundan yürüdüğü ardından D-400 yoluna çıktığı belirlendi. Ekipler ayrıca Serik, Alanya ve Antalya'da polis ile jandarmaya da haber verdi. İngiliz turisti arama çalışmaları sürdürülüyor.

        TORUNU SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ

        Öte yandan Ron Plunkett'in İngiltere'deki torunu Olivia Plunkett, sosyal medyadan yardım çağrısı yaparak "Büyükbabam en son dün akşam 06:00'da Kumköy'de görüldü, Side'den oldukça uzaklaştı. Babam bugün sabah 04:00'ten beri plajları araştırıyor. Jandarma ekipleri de arıyor, güvenlik kameralarından gittiği yerleri takip ediyor ve ona ulaşmasını umuyorum. Yaşlı olduğu için hepimiz çok endişeleniyoruz. Bu onun için çok alışılmadık bir durum. Lütfen büyükbabamızın evine sağ salim kavuşmasına yardımcı olun" dedi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Manavgat Mithat ABAKAN

        2022-08-01 15:38:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa