Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi, Üçgen Mahallesi’nde Seyit Ali Pamir ve Güzeloba Mahallesi’nde yer alan Örnekköy Parkı’nda yenileme çalışmalarını tamamladı. Yenilenen iki parkın yaklaşık büyüklüğü 5 bin metrekare olarak açıklandı.

        Muratpaşa Belediyesi, Antalya’da 1990’lı yılların başında yapılan Üçgen ve Güzeloba Mahallelerindeki iki parkta Ağustos ayında başladığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

        Antalya’nın eski belediye başkanlarından Seyit Ali Pamir’in adını taşıyan, Üçgen Mahallesi Dolaplıdere Caddesi’nde bulunan 594 metrekarelik genişliğe sahip Seyit Ali Pamir Parkı’nda çalışmalar kapsamında çocuk oyun alanı ve grubu, dinlenme alanı yenilendi. Sulama sistemi de kurulacak olan parkta bitki örtüsü de değiştirildi. Güzeloba Mahallesi’nde aynı zamanda bulunduğu bölgenin adını taşıyan Örnekköy Parkı’nda da eski donatı ekipmanlarının tamamen kaldırıldı. Mahalle, 4 bin 400 metrekare genişliğe sahip parkta 3 ay süren çalışmalar sonunda yeni basketbol sahası, kamelyaları, fitness grubu ve çocuk oyun alanıyla yepyeni bir park kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa